Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Shortsit ja caprit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Energetics shortsit ja caprit

  Energetics shortsit ja caprit ovat laatutietoisen valinta. Energetics shortsit ja caprit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Energetics shortsit ja caprit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Energetics shortsit ja caprit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua shortsit ja caprit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Energetics shortsit ja caprit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Bamas 4 Shorts Jr - shortsit 19,90 €, Thilo Woven Shorts M - shortsit 14,90 € ja Bamas 5 Shorts W - shortsit 22,90 € – millaiset Energetics shortsit tai caprit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Energetics shortsit ja caprit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Energetics shortsit ja caprit -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Energetics shortsit ja caprit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Bamas 4 Shorts Jr - nuorten shortsit, Energetics Bamas 5 Shorts W - naisten shortsit ja Energetics Thilo Woven Shorts M - miesten shortsit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Energetics shortsit ja caprit

  4.3/5

  Perustuu 20 arvosteluun