Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Takit ja liivit
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Energetics takit ja liivit

  Energetics takit ja liivit ovat laatutietoisen valinta. Energetics takit ja liivit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Energetics takit ja liivit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Energetics takit ja liivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

  Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua takit ja liivit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Energetics takit ja liivit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Semenya W Takki - softshelltakki 79,90 €, Jessi V W Takki - tuulitakki 59,90 € ja Jim V M Takki - tuulitakki 59,90 € – millaiset Energetics takit tai liivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

  Paljonko Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Semenya W Takki - naisten softshelltakki, Energetics Jessi V W Takki - naisten tuulitakki ja Energetics Jim V M Takki - miesten tuulitakki.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Energetics takit ja liivit

  4/5

  Perustuu 5 arvosteluun