Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Energetics takit ja liivit

Energetics takit ja liivit ovat laatutietoisen valinta. Energetics takit ja liivit naisille, miehille, nuorille ja lapsille löydät Intersportilta. Voit ostaa Energetics takit ja liivit helposti verkkokaupastamme tai tilata tuotteet noudettavaksi lähimmästä Intersport-kaupasta. Kaikki Energetics takit ja liivit ovat esillä tällä sivulla, joten voit helposti vertailla niiden värejä ja kokoja. Muistathan, että osa tuotteista on tarjouksessa vain verkossa.

Sivustoltamme löydät myös asiantuntijoidemme laatimia valintaoppaita sekä inspiraatiovinkkejä, jotka tukevat sinua takit ja liivit tuotteiden valinnassa ja vertailussa. Myymälöissämme sinua palvelevat aina asiantuntevat myyjämme. Suosituimpia Energetics takit ja liivit tuotteitamme ovat tällä hetkellä Baya Jacket W - hybriditakki 79,90 €, Breeze W Jacket - tuulitakki 59,90 € ja Semenya II W - softshelltakki 99,90 € – millaiset Energetics takit tai liivit olisivat sinulle mieleiset? Tutustu tuotteisiin ja valitse oma suosikkisi!

Paljonko Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Energetics takit ja liivit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Energetics Baya Jacket W - naisten hybriditakki, Energetics Breeze W Jacket - naisten tuulitakki ja Energetics Semenya II W - naisten softshelltakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Energetics takit ja liivit

3/5

Perustuu 1 arvosteluun