Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30Ghost maastopyörät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maastopyörät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (19)
  19 / 19 tuotetta

  Ghost – laadukkaat ja kestävät maastopyörät Intersportista

  Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Ghost-merkin maastopyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Ghost on valmistanut laadukkaita polku- ja maastopyöriä vuodesta 1993 saakka, kun brändi perustettiin Baijerissa autotallissa kahden innokkaan maastopyöräilijän toimesta. Ghost on sittemmin saavuttanut suuren suosion pyöräilyharrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa ja se onkin yksi Saksan suurimmista polkupyöränvalmistajista. Ghostin valmistamat pyörät ovat tunnettuja ammattimaisesta testaamisesta kehitystyön yhteydessä.

  Kuinka valitsen oikean maastopyörän?

  Intersportin laajasta pyörävalikoimasta löydät myös Ghostin laadukkaat maastopyörät. Maastopyörät ovat yleensä kaupunkipyöriä kevyempiä ja sopivat paremmin vaikeakulkuiseen maastoon. Maastopyörissä on paksut ja leveät, voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka parantavat pitoa. Maastopyörissäkin löytyy vaihtelua erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille pyöräilijöille, joten pyörää hankkiessa kannattaa huomioida millaiseen käyttöön pyörä tulee. Esimerkiksi jäykkäperäinen maastopyörä ei jousta, jolloin pyöräilijän ajotekniikka harjaantuu nopeasti maaston vaihtelun tuntiessa. Jäykkäperäinen maastopyörä sopii myös hyvin yleispyöräksi vaikka työmatkapyöräilyyn. Täysjoustomaastopyörässä taas pyörän jousto pehmentää maaston muotoja, jolloin esteet eivät hidasta vauhtia jäykkäperäiseen maastopyörään verrattuna. Maastopyörää valitessa kannattaa aina koeajaa pyörä, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan runkokoon. Huomioi pyörää koeajaessa esimerkiksi se, että ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Tutustu tarkemmin maastopyörän valintaan ennen ostopäätöstä. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

  Kaikki pyöräilyyn Intersportista

  Voit tilata polku- ja maastopyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

  Paljonko Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 649.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1869.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ghost Kato Essential 29" - maastopyörä, Ghost Kato Universal - maastopyörä ja Ghost Kato Fs Essential - nuorten maastopyörä.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: Ghost maastopyörät

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun