Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Ghost maastopyörät

Ghost – laadukkaat ja kestävät maastopyörät Intersportista

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Ghost-merkin maastopyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Ghost on valmistanut laadukkaita polku- ja maastopyöriä vuodesta 1993 saakka, kun brändi perustettiin Baijerissa autotallissa kahden innokkaan maastopyöräilijän toimesta. Ghost on sittemmin saavuttanut suuren suosion pyöräilyharrastajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa ja se onkin yksi Saksan suurimmista polkupyöränvalmistajista. Ghostin valmistamat pyörät ovat tunnettuja ammattimaisesta testaamisesta kehitystyön yhteydessä.

Kuinka valitsen oikean maastopyörän?

Intersportin laajasta pyörävalikoimasta löydät myös Ghostin laadukkaat maastopyörät. Maastopyörät ovat yleensä kaupunkipyöriä kevyempiä ja sopivat paremmin vaikeakulkuiseen maastoon. Maastopyörissä on paksut ja leveät, voimakkaasti kuvioidut renkaat, jotka parantavat pitoa. Maastopyörissäkin löytyy vaihtelua erilaisiin käyttötarkoituksiin ja erilaisille pyöräilijöille, joten pyörää hankkiessa kannattaa huomioida millaiseen käyttöön pyörä tulee. Esimerkiksi jäykkäperäinen maastopyörä ei jousta, jolloin pyöräilijän ajotekniikka harjaantuu nopeasti maaston vaihtelun tuntiessa. Jäykkäperäinen maastopyörä sopii myös hyvin yleispyöräksi vaikka työmatkapyöräilyyn. Täysjoustomaastopyörässä taas pyörän jousto pehmentää maaston muotoja, jolloin esteet eivät hidasta vauhtia jäykkäperäiseen maastopyörään verrattuna. Maastopyörää valitessa kannattaa aina koeajaa pyörä, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan runkokoon. Huomioi pyörää koeajaessa esimerkiksi se, että ajoasento tuntuu hyvältä ja pyörää on helppo hallita. Tutustu tarkemmin maastopyörän valintaan ennen ostopäätöstä. Kysy tarvittaessa apua myös myyjältä, mikäli olet epävarma pyörän valinnasta.

Kaikki pyöräilyyn Intersportista

Voit tilata polku- ja maastopyörän joko verkkokaupasta tai ostaa sen suoraan lähimmästä Intersport-kaupastamme, jossa asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa sinua valitsemaan juuri oikean pyörän. Mikäli saat työsuhde-etuna polkupyöräedun, tutustu Intersportin työsuhdepyöräleasingiin. Saat meiltä myös pyöräilyvaatteet ja muut varusteet helposti sekä verkosta että Intersport-kaupasta. Katso siis myös muut Pyöräily-kategorian tuotteet.

Paljonko Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet saat hintaan 399.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Ghost maastopyörät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Ghost Kato Essential 27,5 - maastopyörä, Ghost Kato Universal - maastopyörä ja Ghost Lanao 26" Base XS - maastopyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Ghost maastopyörät

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun