Sisältöön

Vaatteet kategoriat

Haglöfs vaatteet

Haglöfs on Pohjoismaiden suurin ulkoiluvaatteiden ja –varusteiden valmistaja. Merkin perusti Viktor Haglöfs Ruotsissa jo vuonna 1914. Haglöfsin tuotteiden takana on ajatus olosuhteiden voittamisesta, jonka kautta syntyy mahdollisuus ulkoilla, retkeillä ja nauttia luonnosta missä olosuhteissa tahansa. Tuotteet onkin suunniteltu ja valmistettu erityisesti pohjoisen haastaviin sääolosuhteisiin sopiviksi. Haglöfsin tuotteissa yhdistyvät laatu, ajaton tyyli sekä monikäyttöisyys.

Haglöfsin vaatevalikoimasta löydät laadukkaat takit, paidat, housut ja alusasut retkeilyyn ja vapaa-aikaan. Vaatteet on valmistettu mahdollisimman hyvin hengittävistä materiaaleista, jotka kestävät erinomaisesti myös sadetta, tuulta ja kylmää säätä.

Brändin tuotteiden valikoima Intersporteissa painottuu Haglöfsin ulkoilutakkeihin sekä -housuihin. Takeista tarjolla on monia erilaisia materiaaleja ja kuorivaihtoehtoja sen mukaan, millaisiin olosuhteisiin ja mihin aktiviteettiin takkia ollaan hankkimassa. Meiltä löydät niin Haglöfsin kuoritakit, talvitakit, vanutakit, toppatakit, tuulitakit, untuvatakit kuin myös softshell-takitkin. Takkien lisäksi valikoimassa on Haglöfsin fleecejä ja erilaisia kevyitä t-paitoja kesäiseen ulkoiluun.

Takkien ohella ulkokerrokseen löytyvät erilaiset Haglöfsin ulkoiluhousut, jotka pitävät jalat kuivina ja olon mukavana kosteallakin säällä. Haglöfsin housuvalikoima on uniikki myös siinä suhteessa, että housuista valmistetaan kolmea eri lahkeen pituutta; short, regular ja long. Pääset siis koon ohella valitsemaan myös lahkeen pituuden, mikä helpottaa itselle hyvin istuvan asun löytämistä huomattavasti.

Millaiseen olosuhteeseen etsit vaatteita? Intersportin valikoimasta löydät laadukkaat Haglöfs-vaatteet. Olipa mielessäsi miesten tai naisten Haglöfs -vaatteet, meiltä löydät etsimäsi. Tilaa Haglöfs -vaatteet helposti ja kätevästi verkkokaupastamme tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua oikean koon ja mallin valinnassa. Muista hankkia myös muut varusteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

Paljonko Haglöfs vaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Haglöfs vaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 369.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 142 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Haglöfs vaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Aero Pant Women Short - naisten tuulihousut, Haglöfs Astral GTX Jacket Women - naisten kuoritakki ja Haglöfs Husk Jacket II Women - naisten kuoritakki.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Haglöfs vaatteet

4.67/5

Perustuu 476 arvosteluun