Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Halti pallas
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (55)
  55 / 55 tuotetta
  3 väriä
  Halti
  Pallas Pipo
  34.90 €
  Tilkuista tuotteeksi - Pallas II -sarjassa hyödynnetään tekstiiliylijäämämateriaalia

  Pallas II -sarja kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.

  Pallas II

  Suuren suosion saavuttanut Pallas -ulkoiluvaatemallisto on saanut uuden kierrätetyn materiaalin. Pallas II -nimeä kantavassa kevään uutuusmallistossa käytetään joustavaa X-Stretch-kangasta, joka on 47 % kierrätettyä. Kierrätysmateriaalin lähde on tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaali eli käyttämättömät tilkut ja langanpätkät.

  Yhdestä kilosta yli jäänyttä leikkuu- ja lankamateriaalia valmistetaan 15 metriä tätä osittain kierrätettyä kangasta. Kun käytetään 1kg kierrätyslankaa, aiheutuu 1,2kg vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja kuluu myös 23 litraa vähemmän vettä kuin käytettäessä täysin uutta lankaa (lähde: http://www.greenlon.com/en/about).

  Vaatteiden kestävyys ja pitkäikäisyys ovat olleet Haltin tuotteiden suunnittelun lähtökohta aina. Tähän päästään valitsemalla laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, sekä yhä enemmän myös materiaaleja, jotka soveltuvat kierrätettäviksi. Haltille on tärkeää, että vaate kestää seuraaville käyttäjille ja että se on elinkaarensa päässä helppo kierrättää uudeksi raaka-aineeksi. Mutta yhä tärkeämpää on myös valita valmistusmateriaaleja, jotka säästävä ympäristöä jo valmistusprosessin aikana.

  Pallas II -sarja on kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.