Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Tilkuista tuotteeksi - Pallas II -sarjassa hyödynnetään tekstiiliylijäämämateriaalia

Pallas II -sarja kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.

Pallas II

Suuren suosion saavuttanut Pallas -ulkoiluvaatemallisto on saanut uuden kierrätetyn materiaalin. Pallas II -nimeä kantavassa kevään uutuusmallistossa käytetään joustavaa X-Stretch-kangasta, joka on 47 % kierrätettyä. Kierrätysmateriaalin lähde on tekstiiliteollisuuden ylijäämämateriaali eli käyttämättömät tilkut ja langanpätkät.

Yhdestä kilosta yli jäänyttä leikkuu- ja lankamateriaalia valmistetaan 15 metriä tätä osittain kierrätettyä kangasta. Kun käytetään 1kg kierrätyslankaa, aiheutuu 1,2kg vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja kuluu myös 23 litraa vähemmän vettä kuin käytettäessä täysin uutta lankaa (lähde: http://www.greenlon.com/en/about).

Vaatteiden kestävyys ja pitkäikäisyys ovat olleet Haltin tuotteiden suunnittelun lähtökohta aina. Tähän päästään valitsemalla laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, sekä yhä enemmän myös materiaaleja, jotka soveltuvat kierrätettäviksi. Haltille on tärkeää, että vaate kestää seuraaville käyttäjille ja että se on elinkaarensa päässä helppo kierrättää uudeksi raaka-aineeksi. Mutta yhä tärkeämpää on myös valita valmistusmateriaaleja, jotka säästävä ympäristöä jo valmistusprosessin aikana.

Pallas II -sarja on kehitetty retkeilyyn, ulkoiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Tuotteet hengittävät, joustavat ja istuvat täydellisesti. Kierrätysmateriaalin lisäksi tuotteiden kaikki kankaat ovat bluesign®-sertifioituja.