Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiIcebug

Pitoa kaikkiin olosuhteisiin!

Varpaat lämpiminä

Kenkien fleecevuori pitää jalat lämpiminä kylmemmilläkin keleillä.

Tukevat ja pitävät nastat

Kenkien BUGrip®-pohjan hiiliteräsnastat takaavat kunnon pidon ja turvallisen liikkumisen.

Suojaa kosteudelta

Monissa Icebug-nastakengissä on myös vedenpitävä GORE-TEX®-kalvo.

Icebug kategoriat

Icebug

Icebug on todellinen edelläkävijä, mitä tulee innovatiivisiin jalkineisiin. Brändin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia nastakenkiä, talvisaappaita sekä ulkoilukenkiä kaikkiin vuodenaikoihin. Icebug-kengät on suunniteltu erityisesti pohjoisen sääoloihin ja vaikeakulkuisiin maastoihin soveltuviksi. Icebug hyödyntää jalkineissaan edistyksellisiä teknologioita ja älykkäitä materiaaliratkaisuja, joiden ansoista brändin kengät ovat äärimmäisen kestäviä, suojaavia, lämpimiä ja pitäviä. Icebug on kehittänyt muun muassa ainutlaatuiset BUGrip-älynastat, joita se hyödyntää talvijalkineissaan. Icebug-älynastakengät toimivat itsenäisesti ja mukautuvat aina kunkin alustan mukaisesti tarjoten optimaalisen pidon kaikkiin olosuhteisiin. Pehmeällä alustalla, kuten jäisellä tienpinnalla tai lumella, älynastat pureutuvat tehokkaasti alustaan. Kovalla alustalla, kuten asfaltilla, älynastat painuvat pohjakumin sisään, jolloin pitävyys syntyy nastojen ja pohjan yhteisvaikutuksesta.

Icebugin valikoimasta löytyy niin ulkoiluun, juoksuun kuin monipuoliseen vapaa-ajan käyttöönkin suunnattuja jalkineita eri vuodenaikoihin. Juoksun harrastajille brändin valikoimasta löytyvät muun muassa veden- ja tuulenpitävällä Gore-Tex-kankaalla varustellut Icebug-kesälenkkarit sekä pitävillä älynastoilla varustellut Icebug-nastalenkkarit. Icebug-talvilenkkarit ovat ihanteellisen kevyitä ja pidoltaan ensiluokkaisia – ne ehkäisevät tehokkaasti kaatumisia liukkaammillakin talvikeleillä. Icebug-kesälenkkarit soveltuvat puolestaan kosteisiinkin maastoihin ja metsälenkeille. Brändin valikoimasta löytyy myös toimivia ja tyylikkäitä jalkineita vapaa-ajan käyttöön, kävelyyn ja ulkoiluun. Vapaa-aikaan suunnatut Icebug-talvikengät tarjoavat mukavuutta, tehokasta pitoa ja lämpöä talvisille kaupungin kaduille ja poluille.

Millaiset Icebug-kengät sinä haluat löytää? Intersportista löydät kaikki huippulaadukkaat Icebug-kengät naisille ja miehille. Etsitpä sitten vedenpitäviä juoksukenkiä metsämaastoon tai huippulämpimiä nastakenkiä talvisille ulkoilulenkeille, Icebug-kenkävalikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Suuresta Icebug-valikoimastamme löydät niin kävelykengät, talvikengät, juoksukengät kuin pitopohjakengätkin. Valikoimastamme löytyvät brändin kestosuosikit, kuten Icebug Muurame, Icebug Moss2 BUGrip ja Icebug Ivalo. Mikäli kaipaat apua juuri sinun käyttöösi parhaiten soveltuvimpien kenkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa Icebug-kengät netistä tai tutustu brändin valikoimaan Intersport-kaupassa. Muista hankkia myös vaatteet ja muut varusteet ulkoiluun – katso ulkoilutakit, ulkoiluhousut, juoksuvaatteet ja juoksutrikoot.

Arvostelut: Icebug

4.56/5

Perustuu 134 arvosteluun