Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Polar A370

Polar on johtava suomalainen sykemittareiden, aktiivisuusrannekkeiden sekä muiden urheilun tukena käytettävien teknologisten laitteiden valmistaja. Huippu-urheilijat ja urheilun harrastajat kaikkialla maailmassa luottavat Polariin suorituskykynsä optimoinnissa. Polar on yhdistänyt liikunnan, teknologian ja fysiologian innovatiivisiksi tuotteiksi, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tekevät urheilusta tehokkaampaa. Polarilla on laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita, jotka kattavat vaativammankin treenaajan tarpeet.

Nauti liikunnasta yhdessä Polar A370 fitnessmittarin kanssa ja saat enemmän irti harjoittelustasi. Laite sopii niin kevyempään liikuntaan kuin rankempiinkin treeneihin. Monipuolinen A370 mittaa sykkeen suoraan ranteestasi ja on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten sisäänrakennetulla GPS-yhteydellä, jonka avulla voit seurata kulkemaasi matkaa ja reittiä. Polar A370 on täydellinen treenikaveri. Jatkuva sykkeenmittaus auttaa treenaamaan sopivalla teholla ja aktiivisuuden mittaus kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana. Saat lisäksi käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttaminen on helpompaa. Lisäksi Polar A370 laskee päivän aikana kulutetut kalorit tarkasti ja luotettavasti sekä antaa yleiskuvan unen laadusta Sleep Pulse-unianalyysijärjestelmän avulla. Polar A370 fitnessmittarissa on myös Bluetooth, jonka avulla yhdistät laitteen helposti puhelimeesi.

Intersportin valikoimasta löydät monipuoliset ja laadukkaat Polar tuotteet. Tilaa Polar A370 fitnessmittari kätevästi verkosta tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Tutustu myös esimerkiksi uusiin Polar Vantage multisport-kelloihin tai suosittuihin Polar Loop aktiivisuusmittareihin.  

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.