Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiVJ

VJ-jalkineet on suunniteltu erityisesti kotimaisen luonnon ehdoilla – ne on luotu selviytymään vaihtelevissa sääoloissa ja haastavissa talvikeleissä.

VJ

Älä anna liukkaiden olosuhteiden tulla juoksulenkkiesi edelle - VJn talvijuoksukenkien Superior Contact -ulkopohja ja hiiliteräsnastat tarjoavat parhaan pidon jäisimillekkin juoksureiteille!.

VJ kategoriat

VJ

Pito, mukavuus ja keveys – niistä ovat VJ-kengät tehty. VJ on kotimainen brändi, joka on erikoistunut juoksuun, kävelyyn ja ulkoiluun suunnattuihin teknisiin jalkineisiin. VJ-jalkineet on suunniteltu erityisesti kotimaisen luonnon ehdoilla – ne on luotu selviytymään vaihtelevissa sääoloissa ja haastavissa talvikeleissä. VJn tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvatkin VJ-nastakengät, jotka tarjoavat pitoa liukkaisiin talviolosuhteisiin. VJ-nastakenkien teho perustuu pohjan kovametallipäisiin tähtinastoihin, jotka pureutuvat kovaankin jääpintaan. Lisäpitoa tuo karkeasti kuvioitu kumipohja, jonka erityinen materiaali myös vaimentaa iskuja ja eristää lämpöä. Optimaalisen pidon lisäksi VJ-kengät loistavat keveydellään ja mukavalla istuvuudellaan. Etsitpä sitten urheilukenkiä tai vapaa-ajan kenkiä, voit aina luottaa myös VJ-kenkien ajattomaan ja klassiseen tyyliin.  

Millaisia kenkiä sinä etsit? VJ tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kenkiä urheiluun ja vapaa-aikaan. Jos talvijuoksu on lajisi, sinulle ehdoton valinta ovat joustavat ja kevyet VJ-juoksukengät. Juoksuun suunnatut VJ-nastakengät tuovat tehokasta pitoa jyrkkiinkin mäkinousuihin ja niiden tekninen pintamateriaali pitää jalat lämpiminä kosteammassakin juoksusäässä. Esimerkiksi nastoilla varustellut VJ Sarva Xante-juoksukengät sopivat niin aktiivijuoksijalle kuin satunnaiselle harrastajalle. Jos nautit juoksun sijaan talvisista kävely- ja ulkoilulenkeistä, kannattaa valita astetta lämpimämmät ja tukevammat VJ-nastakengät. Esimerkiksi klassiset VJ Polar-kengät on varusteltu nilkkaa tukevalla varrella, voimakkaasti kuviodulla pohjalla, hiiliteräsnastoilla ja vedenpitävällä pintamateriaalilla. Ne sopivat loistavasti niin kaupungin kaduille kuin epätasaiseen metsämaastoonkin.

Haluatko löytää turvalliset ja tyylikkäät kengät talveen? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat VJ-nastakengät vapaa-aikaan ja aktiiviseen käyttöön. Olipa sinulla haussa nastoilla varustellut VJ-lenkkarit tai VJ-ulkoilukengät, meiltä löydät etsimäsi. Intersportista löydät merkin kaikki suosikkimallit kuten VJ Sarva Xanten. Kun kaipaat apua juuri sinulle sopivimpien nastakenkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mallin ja oikean koon. Tilaa VJ-kengät netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos liikut mielelläsi ulkosalla, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet. Tutustu esimerkiksi juoksuvaatteisiin, ulkoiluvaatteisiin ja retkeilyvaatteisiin

Arvostelut: VJ

4.48/5

Perustuu 31 arvosteluun