Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30 % lisäale talven toppatakeista -ja housuista.

Talvivaraston tyhjennys kiihtyy!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

Kaikki talven toppatakit ja -housut -30 % koodilla: TOPPA30 – myös tarjoushinnoista! 

KATSO TOPPAVAATTEET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa. Edun saat kirjautumalla ja syöttämällä Plussa-kortin numeron.SARVA

Sarva kategoriat

Sarva

Pito, mukavuus ja keveys – niistä ovat Sarva-kengät tehty. Sarva on kotimainen brändi, joka on erikoistunut juoksuun, kävelyyn ja ulkoiluun suunnattuihin teknisiin jalkineisiin. Sarva-jalkineet on suunniteltu erityisesti kotimaisen luonnon ehdoilla – ne on luotu selviytymään vaihtelevissa sääoloissa ja haastavissa talvikeleissä. Sarvan tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvatkin Sarva-nastakengät, jotka tarjoavat pitoa liukkaisiin talviolosuhteisiin. Sarva-nastakenkien teho perustuu pohjan kovametallipäisiin tähtinastoihin, jotka pureutuvat kovaankin jääpintaan. Lisäpitoa tuo karkeasti kuvioitu kumipohja, jonka erityinen materiaali myös vaimentaa iskuja ja eristää lämpöä. Optimaalisen pidon lisäksi Sarva-kengät loistavat keveydellään ja mukavalla istuvuudellaan. Etsitpä sitten urheilukenkiä tai vapaa-ajan kenkiä, voit aina luottaa myös Sarva-kenkien ajattomaan ja klassiseen tyyliin.  

Millaisia kenkiä sinä etsit? Sarva tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kenkiä urheiluun ja vapaa-aikaan. Jos talvijuoksu on lajisi, sinulle ehdoton valinta ovat joustavat ja kevyet Sarva-juoksukengät. Juoksuun suunnatut Sarva-nastakengät tuovat tehokasta pitoa jyrkkiinkin mäkinousuihin ja niiden tekninen pintamateriaali pitää jalat lämpiminä kosteammassakin juoksusäässä. Esimerkiksi nastoilla varustellut Sarva Xero -juoksukengät sopivat niin aktiivijuoksijalle kuin satunnaiselle harrastajalle. Jos nautit juoksun sijaan talvisista kävely- ja ulkoilulenkeistä, kannattaa valita astetta lämpimämmät ja tukevammat Sarva-nastakengät. Esimerkiksi klassiset Sarva Stalla -kengät on varusteltu nilkkaa tukevalla varrella, voimakkaasti kuviodulla pohjalla ja vedenpitävällä pintamateriaalilla. Ne sopivat loistavasti niin kaupungin kaduille kuin epätasaiseen metsämaastoonkin.

Haluatko löytää turvalliset ja tyylikkäät kengät talveen? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki huippulaadukkaat Sarva-nastakengät vapaa-aikaan ja aktiiviseen käyttöön. Olipa sinulla haussa nastoilla varustellut Sarva-lenkkarit tai Sarva-ulkoilukengät, meiltä löydät etsimäsi. Intersportista löydät merkin kaikki suosikkimallit kuten Sarva Xeron. Kun kaipaat apua juuri sinulle sopivimpien nastakenkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mallin ja oikean koon. Tilaa Sarva-kengät netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos liikut mielelläsi ulkosalla, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet. Tutustu esimerkiksi juoksuvaatteisiin, ulkoiluvaatteisiin ja retkeilyvaatteisiin

Arvostelut: Sarva

4.75/5

Perustuu 16 arvosteluun