Sisältöön

Tunturi kuntolaitteet

Tunturi kuntolaitteet

Kotimainen urheilumerkki Tunturi tunnetaan laadukkaiden polkupyörien, kuntoilulaitteiden ja urheiluvälineiden valmistajana. Mitä tulee kuluttajaystävällisyyteen ja korkeaan laatuun, jo vuonna 1922 perustetulla merkillä on pitkät perinteet. Klassiset polkupyörät tekivät alkujaan Tunturista tunnetun, mutta sen valikoima laajentui 1960-luvulla myös sisäkäyttöisiin kuntoilulaitteisiin. Tunturin ”kuntometri” olikin maailman ensimmäinen kotikäyttöön suunnattu kuntoa mittaava laite. Tunturi-kuntometristä tuli aikoinaan huippusuosittu, sillä se mahtui kätevästi pieneenkin asuntoon ja sitä oli helppo kuljettaa paikasta toiseen. Nykyisin tekniikka on kehittynyt huimasti ja Tunturin valikoimasta löytyy runsaasti erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin soveltuvia kuntopyöriä.

Millaisen kuntopyörän sinä haluat löytää? Jos olet vasta liikuntaharrastuksesi alussa, valitse kotikuntoiluun soveltuva ja helppokäyttöinen Tunturi-kuntopyörä, kuten Tunturi Bike Go 30. Tämä kuntopyörä sopii eritasoisille ja kaiken kokoisille liikkujille. Jos etsit kuntopyörää pieneen tilaan, valitse hiljainen ja minimalistisen tyylikäs laite, kuten esimerkiksi Tunturi F20. Jos etsit kotikuntoiluun enemmän haastetta ja haluat päästä parhaisiin tuloksiin, valitse monipuolisilla säädöillä varusteltu spinningpyörä, jolla voi polkea turvallisesti kovempiakin nopeuksia. Harjaantuneemmalle polkijalle sopiikin hyvin esimerkiksi huippulaadukas Tunturi S40 Spinner.

Pidätkö monipuolisesta kotikuntoilusta? Intersportin valikoimasta löydät kaikki laadukkaat Tunturi-kuntopyörät. Olitpa sitten vasta-alkaja tai harjaantuneempi polkija, Tunturin valikoimasta löydät juuri sinun tasoosi parhaiten soveltuvan ja tavoitteitasi tukevan kuntopyörän. Sähäkkä spinningpyörä tai helppokäyttöinen kuntopyörä, Tunturin valikoimasta löydät etsimäsi. Kun haluat löytää juuri sinulle sopivimman laitteen, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan vaihtoehdon. Tilaa Tunturi-kuntopyörä netistä tai tutustu merkin valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos kuntoilet mielelläsi kotona, tutustu myös muihin treenivälineisiin. Katso esimerkiksi kahvakuulat, jumppakuminauhat ja joogamatot.

Paljonko Tunturi kuntolaitteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Tunturi kuntolaitteet -kategorian tuotteet saat hintaan 539.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 919.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Tunturi kuntolaitteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tunturi Tunturi F20 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri, Tunturi Tunturi F40 Bike Competence - kuntopyörä ja ergometri ja Tunturi Tunturi R20 Rower Competence - soutulaite.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Tunturi kuntolaitteet

5/5

Perustuu 2 arvosteluun