Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Urheilusukat

Urheilusukat

Hyvät urheilusukat kuuluvat jokaisen aktiivisen tyypin perusvarustukseen. Jotta voit nauttia urheilusta täysillä, sukat eivät saa kiristää, hiertää tai rullautua pois paikaltaan kesken suorituksen. Jalat joutuvat töihin lähes jokaisessa lajissa, minkä vuoksi hyviin urheilusukkiin kannattaa ehdottomasti panostaa. Hyvät urheilusukat ovat korvaamattomat esimerkiksi aktiiviselle juoksun, pallopelien, treenin tai ulkoilun harrastajalle. Laadukkaat urheilusukat estävät rakkojen ja hankauksen syntymistä sekä vaimentavat iskuja ja tärähdyksiä. Intensiivisissä lajeissa myös jalat hikoavat, jolloin hengittävät ja kosteutta siirtävät urheilusukat ovat tavallisia sukkia huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto. Jos panostat esimerkiksi laadukkaisiin ja täydellisesti istuviin juoksukenkiin, mikset panostaisi myös niiden sisälle tuleviin sukkiin?

Urheilusukista löytyy paljon erilaisia malleja ja materiaaleja – itselle sopivin vaihtoehto kannattaa valita oman lajin vaatimusten mukaan. Juoksusukat on yleensä valmistettu puuvillan ja erilaisten tekokuitujen yhdistelmästä. Saatavilla on nykyisin myös teknisestä materiaalista valmistettuja urheilusukkia. Juoksuun ja muihin lajeihin, jotka laittavat erityisesti jalat koville pitkäksi aikaa, kannattaa valita pehmustetut, suojaavat ja tukevat urheilusukat. Juoksusukat joustavat ja tukevat oikeista kohdista ja ovat materiaaliltaan hengittävät. Juoksuun ja treenaamiseen voi valita myös lihaksia tukevat ja verenkiertoa vilkastuttavat kompressiosukat. Kompressiosukista löytyy lyhyt- ja pitkävartisia sukkia sekä kompressiosäärystimiä. Jalkapalloon ja jääkiekkoon on hankittava erityisesti näihin lajeihin suunnitellut pitkät sukat, joiden alle mahtuvat säärisuojat. Hiihtoon ja muihin talvilajeihin optimaalinen vaihtoehto ovat hengittävät ja lämpimät villapohjasukat. 

Etsitkö sukkia, jotka tekevät harjoittelusta entistäkin nautinnollisempaa? Intersportin kattavasta valikoimasta löydät paljon erilaisia urheilusukkia lajiin kuin lajiin. Olipa sinulla etsinnässä sitten naisten urheilusukat, miesten urheilusukat tai nuorten urheilusukat, löydät meiltä varmasti etsimäsi. Meiltä löydät esimerkiksi lyhyet urheilusukat, pitkät urheilusukat, juoksusukat ja kompressiosukat. Merkkivalikoimastamme löydät kestävät ja korkealaatuiset urheilusukat parhailta merkeiltä – Intersportista löydät esimerkiksi Zero Point -sukat ja Nike-sukat. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivien urheilusukkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Tilaa urheilusukat netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki sukkien lisäksi myös hyvät jalkineet omaan lajiisi – tutustu esimerkiksi juoksukenkiin, treenikenkiin, jalkapallokenkiin ja kävelykenkiin.

Paljonko urheilusukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat urheilusukat -kategorian tuotteet saat hintaan 7.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 52 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat urheilusukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nike Everyday Cushioned Crew Socks 3pr - pitkät sukat, Soxpro Grippisukka Ultra Light ja Nike Multiplier Running Ankle Socks (2 Pair) - nilkkasukat sekä suosituin merkki on Nike.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: urheilusukat

4.48/5

Perustuu 170 arvosteluun