Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSETÄlykellot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Älykellot
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Älykellot

  Älykello on tavallista rannekelloa älykkäämpi apuväline arkeen. Ajan seuraamisen lisäksi älykelloissa on laaja valikoima erilaisia toiminnallisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä päivittäisessä elämässä. Älykellon avulla voit muun muassa seurata sykettäsi, unesi laatua, aktiivisuuttasi sekä palautumistasi, selata viestejäsi, maksaa ostoksesi tai jopa kuunnella musiikkia. Toiminnallisuudet vaihtelevat malleittain, joten älykellon valinnassa kannattaa miettiä tarkkaan, mitkä toiminnallisuudet tarjoavat lisäarvoa arkeesi. Esimerkiksi Polar, Suunto ja Garmin valmistavat laadukkaita älykelloja.

  Älykellot naisille, miehille ja lapsille

  Älykello sopii niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Älykello on nykypäivänä toiminnallisten ominaisuuksiensa lisäksi myös tyylikäs asuste, joka sopii kantajalleen tyylistä tinkimättä. Naisen ranteeseen sopii hyvin sirompi malli, kun taas ronskimpi kello sopii hyvin maskuliinisemmalle kantajalle. Älykello sopii hyvin myös lapselle – lapsi voi innostua omasta hyvinvoinnistaan ja lisätä arkiliikunnan määrää huomatessaan, kuinka hauskaa on saavuttaa päivän aktiivisuustavoitteet. Älykellon avulla aktiivisuudesta tulee kuin peliä, joka tukee lapsen hyvinvointia. Älykellon paikannus voi myös olla vanhemmille hyödyllinen ominaisuus, joka antaa mielenrauhaa lapsen jo kulkiessa omia teitään.

  Älykello peruskäyttöön tai esimerkiksi verenpainemittarilla

  Älykellon hankintaa miettiessä kannattaa miettiä tarkkaan, mitkä ominaisuudet kellolta haluat. Haluatko kellon vain mittaamaan päivittäistä aktiivisuuttasi ja untasi, vai laadukkaamman kellon, jonka avulla voit mitata kattavasti treeniesi kulutusta ja palautumistasi? Laadukkaan älykellon avulla voit sekä seurata omaa terveyttäsi kokonaisvaltaisesti jopa verenpainetta tarkastelemalla, ja vaikka kuunnella musiikkia Spotifysta. Esimerkiksi Polar Ignite 2 -kellolla voit selata soittolistaasi ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan kellostasi. Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinulle sopivan älykellon. Tilaa älykello verkkokaupasta tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-myymälässäsi. Hanki myös muut varusteet suosikkilajisi tueksi – tutustu ulkoilun, retkeilyn ja juoksun lajivalikoimiin.

  Katso myös älykello-tarjoukset!

  Älykello on sijoitus omaan hyvinvointiisi, joten oma hintahaarukka kannattaa miettiä tarkkaan. Vaikka älykello onkin pieni ja kompakti, se pitää sisällään innovatiivista teknologiaa. Älykellojen teknologia myös kehittyy nopeasti, joten uudempaan malliin sijoittaminen voi olla järkevää pidemmän päälle. Älykelloa hankkiessa kannattaa siis pitää silmällä tarjouksia – Intersportilta löytyy ajoittain laadukkaita älykelloja tarjoushintaan ja klubilaisena saat ensimmäisenä tiedon tarjouksista.

  Paljonko älykellot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Älykellot-kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 499.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 14 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat älykellot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Vantage M sykemittari - rannesykemittari, Polar Vantage M2 - rannesykemittari ja Polar Ignite sykemittari - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: älykellot

  4.25/5

  Perustuu 32 arvosteluun