Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! -30 % lisäale talven toppatakeista -ja housuista.

Talvivaraston tyhjennys kiihtyy!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

Kaikki talven toppatakit ja -housut -30 % koodilla: TOPPA30 – myös tarjoushinnoista! 

KATSO TOPPAVAATTEET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa. Edun saat kirjautumalla ja syöttämällä Plussa-kortin numeron sekä lisäämällä ostoskorissa koodin: TOPPA30Footbalance-pohjallisilla lisää suorituskykyä

Jalat toimivat kehon tukipilareina. Siksi niiden virheellinen asento ja toiminta häiritsevät koko kehoa, mikä voi aiheuttaa lihas- ja nivelkipuja ja altistaa loukkaantumisille. Juoksuharrastaja Sanni Pärssinen päätti tehdä Intersportissa ilmaisen jalka-analyysin ja selvittää, mitä hyötyä yksilölliset Footbalance-pohjalliset hänelle tarjoaisivat.

Yli 75% ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalan virheasennosta. Silti vain harva tuntee oman jalkatyyppinsä ja sen vaikutukset kehoonsa. Asia kannattaa kuitenkin selvittää hyvissä ajoin asiantuntijan kanssa, sillä ongelmat saattavat kasvaa pikkuhiljaa eikä välttämättä tule ajatelleeksi, että ne voivat johtua jalkojen virheasennosta.

”Harrastan juoksua ja olen vähän aikaa sitten alkanut treenaamaan puolimaratonille. Treenimäärien kasvaessa jalkani alkoivat oireilemaan, etenkin penikat”, kertoo Sanni Pärssinen. Saadakseen selvyyttä ja apua tilanteeseen Sanni päätti tehdä Footbalance jalka-analyysin Intersportissa.

Ilmainen jalka-analyysi muutamassa minuutissa

Footbalance jalka-analyysi voidaan tehdä kaikissa Intersporteissa. Testin tekeminen ja yksilöllisen pohjallisen muotoilu vievät vain noin 10 minuuttia. Pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti vasempaan ja oikeaan jalkaan, mikä takaa täydellisen istuvuuden kummallekin jalalle riippumatta eroavaisuuksista kaarissa ja jalkojen muodoissa.

Sanni teki Footbalance jalka-analyysin Mikonkadun Intersportissa. ”Testissä mentiin paljain jaloin jalkoja analysoivan laitteen päälle. Sen jälkeen pohjalliset lämmitettiin uunissa ja ne muotoiltiin oman jalan mallin mukaan. Jäähtyessään pohjalliset pitävät muotonsa. Asiantunteva ja mukava myyjä opasti koko ajan vieressä ja kertoi analysoinnin tuloksista. Minun ei tarvinnut kuin nousta laitteen päälle ja pohjalliset valmistuivat alle vartissa”, Sanni kertoo. 

Footbalance-pohjalliset ovat heti valmiit kokeiltavaksi ja käytettäväksi ja niille annetaan 30 päivän tyytyväisystakuu. Jalka-analyysin tekeminen ei velvoita pohjallisten ostamiseen.

Ylipronaatio, supinaatio vai neutraali? 

Ylipronaatio tarkoittaa, että nilkka on kääntynyt ylikorostuneesti sisäänpäin, jolloin paino ei jakaudu tasaisesti koko jalkapohjalle. Liiallisessa supinaatiossa eli alipronaatiossa nilkat kääntyvät puolestaan ylikorostuneesti ulospäin ja paino on jalan ulkosyrjällä. Neutraali jalkatyyppi tarkoittaa oikeaa jalkojen ja nilkkojen linjausta. Silloin jalat muodostavat kunnollisen perustan koko keholle ja paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjalle. Sannin jaloissa todettiin supinaatiota, jonka takia holvikaaret olivat korkeat.

Kivut katosivat ja juoksu lähti kulkemaan

Yksilölliset Footbalance-pohjalliset tukevat jalkojen oikeaa linjausta ja toimintaa, mikä puolestaan tukee koko kehon ryhtiä ja asentoa. Pohjallisten patentoitu dynaaminen ydin pitää jalkojen lihakset aktiivisina. Tutkimukset osoittavat, että kehon suora linjaus parantaa ja tehostaa biomekaniikkaa sekä pienentää rasitusvammojen todennäköisyyttä. Lisäksi kunnollinen tuki vähentää jalkojen väsymistä ja parantaa verenkiertoa.

Footbalancen monipuolinen pohjallismallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vaimennuksia ja tukia. Siksi lähes kaikki jalkineet voidaan räätälöidä istuviksi ja mukaviksi niin urheiluun, työhön kuin vapaa-aikaankin. 

”Olen käyttänyt pohjallisia sekä vapaa-ajan kengissä että juoksussa. Alussa pohjalliset tuntuivat hieman oudoilta, mutta lyhyen totuttelun jälkeen ne ovat olleet todella hyvät. Juoksu kulkee ja penikkavaivatkin ovat rauhoittuneet”, Sanni toteaa. 

Jalka-analyysiin noin vuoden välein 

Jalkojen asento muuttuu ajan kuluessa. Sen vuoksi jalka-analyysi on suositeltavaa tehdä Intersportissa vähintään vuoden välein. Yksilölliset Footbalance-pohjalliset eivät ole hifistelyä, vaan helppo tapa panostaa omaan hyvinvointiin.

Sannin sanoin: ”Suosittelen testiä ehdottomasti muillekin. Se on nopea, helppo ja suhteellisen edullinen tapa saada virheasennot kuntoon”.

100% yksilöllisten pohjallisten mallisto on saatavissa Intersport-myymälöistä, jossa pohjalliset muotoillaan jokaiselle henkilökohtaisesti.   

Luitko jo nämä?