Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiKompressiosukat

Kompressiosukat ovat hyödyllinen lisävaruste, joista saa lisätehoa sekä urheilusuoritukseen että suorituksen jälkeiseen palautumiseen. Kompressiosukat ovat napakoilta tuntuvat sukat, joiden kevyt paine tehostaa verenkiertoa sekä lymfa-järjestelmän toimintaa. Kompressiopaineen myötä lihaksiin virtaa enemmän happea ja niiden aineenvaihdunta tehostuu. Kompressiopaine tukee miellyttävällä tavalla lihasta ja vähentää väsymyksen ja painavuuden tunnetta jaloissa. Kompressiosukkien säännöllinen käyttö myös ehkäisee mahdollisten rasitusvammojen ja kramppien syntymistä. Sukat ennaltaehkäisevät myös esimerkiksi juoksijoiden yleisiä sairauksia ja ongelmia, kuten penikkatautia ja akillesjänteen kipeytymistä. Kompressiosukat tuntuvat erilaiselta kuin tavalliset urheilusukat ja niiden käyttö saattaakin vaatia alkuun totuttelua. Kun niiden kevyesti puristavaan tuntumaan tottuu, tulee niistä verraton osa jokaista treeni- tai juoksusuoritusta.

Etsitpä sitten kompressiosukkia juoksuun, treeniin tai kävelylenkille, saatavilla on reippaasti vaihtoehtoja, joista valita. Mikäli haluat käyttää tavallisia sukkia, mutta kaipaat tukea pohjelihakseen ja haluat välttää ikävät pohjekrampit, kompressiosäärystimet ovat sinulle hyvä vaihtoehto. Jos nautit kevyestä paineen tunteesta koko jalassa ja haluat ehkäistä myös jalkaterän väsymistä, valitse pitkät kompressiosukat. Pitkät kompressiosukat ovat hyvä vaihtoehto myös niille, jotka kaipaavat nilkkaan ja akillesjänteeseen enemmän tukea. Jos jalkasi väsyvät helposti ja kaipaat tukea erityisesti jalkaterän lihaksiin, lyhytvartiset kompressiosukat ovat sinulle hyvä vaihtoehto. Lyhyet kompressiosukat sopivat hyvin kävelyyn, juoksuun ja päivittäiseen käyttöön.

Etsitkö miellyttävän tukevia sukkia, jotka tehostavat suoritusta ja palautumista? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiosukat juoksuun, kävelyyn, treeniin ja päivittäiseen käyttöön. Olipa sinulla mielessä sitten lyhyet kompressiosukat, pitkät kompressiosukat tai kompressiosäärystimet, kattavasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi. Merkkivalikoimastamme löydät tunnetut ja korkealaatuiset kompressiosukat parhailta merkeiltä – meiltä löydät esimerkiksi Zero Point -kompressiosukat. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivien sukkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Tilaa kompressiosukat netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki varusteiden lisäksi myös vaatteet ja varusteet juoksuun ja treeniin – tutustu esimerkiksi juoksuvaatteisiin, treenivaatteisiin, juoksukenkiin ja treenikenkiin. Meiltä löydät myös tyylikkäät ja tukevat kompressiovaatteet.

Paljonko kompressiosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kompressiosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 17.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kompressiosukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Kompressiosukat, OS1st FS4+ Compression Bracing Socks - kompressiosukat ja OS1st WP4 wellness performance socks - kompressiosukat sekä suosituin merkki on Pro Touch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: kompressiosukat

4.6/5

Perustuu 5 arvosteluun