Sisältöön

Kompressiosukat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kompressiosukat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Kompressiosukat

  Kompressiosukat ovat hyödyllinen lisävaruste, joista saa lisätehoa sekä urheilusuoritukseen että suorituksen jälkeiseen palautumiseen. Kompressiosukat ovat napakoilta tuntuvat sukat, joiden kevyt paine tehostaa verenkiertoa sekä lymfa-järjestelmän toimintaa. Kompressiopaineen myötä lihaksiin virtaa enemmän happea ja niiden aineenvaihdunta tehostuu. Kompressiopaine tukee miellyttävällä tavalla lihasta ja vähentää väsymyksen ja painavuuden tunnetta jaloissa. Kompressiosukkien säännöllinen käyttö myös ehkäisee mahdollisten rasitusvammojen ja kramppien syntymistä. Sukat ennaltaehkäisevät myös esimerkiksi juoksijoiden yleisiä sairauksia ja ongelmia, kuten penikkatautia ja akillesjänteen kipeytymistä. Kompressiosukat tuntuvat erilaiselta kuin tavalliset urheilusukat ja niiden käyttö saattaakin vaatia alkuun totuttelua. Kun niiden kevyesti puristavaan tuntumaan tottuu, tulee niistä verraton osa jokaista treeni- tai juoksusuoritusta.

  Etsitpä sitten kompressiosukkia juoksuun, treeniin tai kävelylenkille, saatavilla on reippaasti vaihtoehtoja, joista valita. Mikäli haluat käyttää tavallisia sukkia, mutta kaipaat tukea pohjelihakseen ja haluat välttää ikävät pohjekrampit, kompressiosäärystimet ovat sinulle hyvä vaihtoehto. Jos nautit kevyestä paineen tunteesta koko jalassa ja haluat ehkäistä myös jalkaterän väsymistä, valitse pitkät kompressiosukat. Pitkät kompressiosukat ovat hyvä vaihtoehto myös niille, jotka kaipaavat nilkkaan ja akillesjänteeseen enemmän tukea. Jos jalkasi väsyvät helposti ja kaipaat tukea erityisesti jalkaterän lihaksiin, lyhytvartiset kompressiosukat ovat sinulle hyvä vaihtoehto. Lyhyet kompressiosukat sopivat hyvin kävelyyn, juoksuun ja päivittäiseen käyttöön.

  Etsitkö miellyttävän tukevia sukkia, jotka tehostavat suoritusta ja palautumista? Intersportin suuresta valikoimasta löydät kaikki parhaat kompressiosukat juoksuun, kävelyyn, treeniin ja päivittäiseen käyttöön. Olipa sinulla mielessä sitten lyhyet kompressiosukat, pitkät kompressiosukat tai kompressiosäärystimet, kattavasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi. Merkkivalikoimastamme löydät tunnetut ja korkealaatuiset kompressiosukat parhailta merkeiltä – meiltä löydät esimerkiksi Zero Point -kompressiosukat. Mikäli kaipaat apua juuri sinulle sopivien sukkien valinnassa, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Tilaa kompressiosukat netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta. Hanki varusteiden lisäksi myös vaatteet ja varusteet juoksuun ja treeniin – tutustu esimerkiksi juoksuvaatteisiin, treenivaatteisiin, juoksukenkiin ja treenikenkiin. Meiltä löydät myös tyylikkäät ja tukevat kompressiovaatteet.

  Paljonko kompressiosukat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kompressiosukat-kategorian tuotteet saat hintaan 15.79 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kompressiosukat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Zeropoint Compression Hybrid Sock W - kompressiosukat, Pro Touch Kompressiosukat ja Zeropoint Compression Ankle Socks - kompressiosukat sekä suosituin merkki on Zeropoint.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: kompressiosukat

  4.23/5

  Perustuu 96 arvosteluun