Sisältöön

Naisten kompressiosukat

Kompressiosukat ovat loistava valinta niille, jotka haluavat pitää huolta jalkojensa hyvinvoinnista sekä urheillessa että vapaa-ajalla. Kompressiosukkien teho perustuu kevyeen kompressiopaineeseen, joka vilkastuttaa jalkojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kompressiosukat tehostavat lihasten voimantuottoa, ehkäisevät jalkojen väsymistä ja vähentävät rasitusta. Kompressiosukat sopivat käytettäviksi sekä treenisuorituksen aikana että treenien jälkeen. Kompressiopaine poistaa kuona-aineita ja kuljettaa nopeammin happea lihaksiin, minkä vuoksi kompressiosukat nopeuttavat palautumista. Mikäli jalkasi väsyvät tai turpoavat herkästi, kompressiosukkia voi hyvin käyttää myös vapaa-ajalla tai esimerkiksi lentokoneessa matkustaessa. Kompressiopaineen kerrotaan myös ennaltaehkäisevän rasitusvammoja, kramppeja ja urheilijoiden yleisiä sairauksia, kuten penikkatautia.

Kompressiosukat urheiluun

Millaiset naisten kompressiosukat sinä haluat löytää? Kompressiosukat tarjoavat paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista itselle sopivin kannattaa valita oman tarpeen mukaan. Mikäli kärsit helposti väsyvistä ja turpoavista jaloista, lyhytvartiset tai nilkkapituiset kompressiosukat ovat sinulle oivallinen valinta. Jos kaipaat enemmän tukea nilkoille ja pohkeiden lihaksille, pitkävartiset kompressiosukat ovat hyvä hankinta. Ne auttavat parantamaan jalkojen voimantuottoa ja nopeatuttavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Jos kaipaat lisätukea vain pohkeiden lihaksille, voit valita myös kätevät kompressiosäärystimet.

Naisten kompressiosukat penikkataudin hoidossa

Kompressiosukat ja penikat toimivat hyvin yhdessä varsinkin silloin, kun kärsit penikoiden arkuudesta, kipeytymisestä tai penikkataudista. Kompressiopaineella voidaankin ennaltaehkäistä, lievittää ja hoitaa säären etuosassa tuntuvia penikkavaivoja. Kompressiopaine vakauttaa säären lihaksia, jolloin liikkeestä syntyvä kipu vaimentuu. Kompressiosukat sopivat hyvin kipeytyvien penikoiden hoitoon, mutta pahat kiputilat tai vammat on aina syytä tutkituttaa lääkärillä.

Kompressiosukat naisille Intersportista

Mistä parhaat naisten kompressiosukat? Olipa mielessäsi kompressiosukat urheiluun tai matkailuun, Intersportista löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät parhaat merkit, kuten Zeropoint-kompressiosukat naisille ja Pro Touch -kompressiosukat naisille. Tilaa naisten kompressiosukat netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat sinua löytämään sopivimmat mallit ja oikeat koot. Muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi – tutustu esimerkiksi treenin, juoksun ja ulkoilun lajivalikoimiin. Tervetuloa ostoksille!

Paljonko naisten kompressiosukat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat naisten kompressiosukat -kategorian tuotteet saat hintaan 3.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 54.50 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat naisten kompressiosukat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Pro Touch Kompressiosukat, Zeropoint Compression Ankle Socks - kompressiosukat ja Zeropoint Compression Crew Sock - kompressiosukat sekä suosituin merkki on Pro Touch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: naisten kompressiosukat

4.31/5

Perustuu 49 arvosteluun