Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Frisbeegolfkengät
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (21)
  21 / 21 tuotetta

  Salomon frisbeegolfkengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Salomon frisbeegolfkengät ja muut Frisbeegolf-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Salomon frisbeegolfkengät verkkokaupassamme ovat Salomon Outline GTX M, Salomon Outline Prism GTX W ja Salomon Robson Mid GTX M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Shoes Alphacross Blast Jr, jonka hinta on 65.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 85.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko salomon frisbeegolfkengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Salomon frisbeegolfkengät-kategorian tuotteet saat hintaan 65.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat salomon frisbeegolfkengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Outline GTX M, Salomon Outline Prism GTX W ja Salomon Robson Mid GTX M sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: salomon frisbeegolfkengät

  4.35/5

  Perustuu 86 arvosteluun