Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETSalomon frisbeegolfkengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Salomon frisbeegolfkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon XA PRO 3D V8 GTX M, Salomon XA PRO 3D V8 GTX W ja Salomon Xa Nekoma Gtx M. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon XA PRO 3D V8 GTX M, jonka hinta on 149.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 149.00 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko salomon frisbeegolfkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat salomon frisbeegolfkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 149.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat salomon frisbeegolfkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon XA PRO 3D V8 GTX M, Salomon XA PRO 3D V8 GTX W ja Salomon Xa Nekoma Gtx M sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: frisbeegolfkengät

4.37/5

Perustuu 38 arvosteluun