Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiFrisbeegolfkiekot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Frisbeegolfkiekot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Discmania D-line P1 Flex 2 - frisbeegolf putteri, Discmania C-LINE FD - frisbeegolf väylädraiveri ja Discmania C-LINE PD - frisbeegolf pituusdraiveri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Discmania.

Edullisin tuote kategoriassa on Discmania Active Sensei - frisbeegolf putteri, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 11.95 € - 22.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko frisbeegolfkiekot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat frisbeegolfkiekot -kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 22.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat frisbeegolfkiekot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Discmania D-line P1 Flex 2 - frisbeegolf putteri, Discmania C-LINE FD - frisbeegolf väylädraiveri ja Discmania C-LINE PD - frisbeegolf pituusdraiveri sekä suosituin merkki on Discmania.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.