Sisältöön

Frisbeegolfreput ja laukut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Frisbeegolfreput ja laukut-kategorian tuotteet. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Discmania.

Edullisin tuote kategoriassa on Discmania Discmania Starter Bag - laukku, jonka hinta on 12.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko frisbeegolfreput ja laukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat frisbeegolfreput ja laukut -kategorian tuotteet saat hintaan 12.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.