Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Frisbeegolfvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Frisbeegolfvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Röhnisch Arc Long Sleeve, Kari Traa Tirill Thermal Jacket ja Röhnisch Arc Tee. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Röhnisch.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch En Belli Jr, jonka hinta on 10.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 12.90 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko frisbeegolfvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat frisbeegolfvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 10.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 286 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat frisbeegolfvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Röhnisch Arc Long Sleeve, Kari Traa Tirill Thermal Jacket ja Röhnisch Arc Tee sekä suosituin merkki on Röhnisch.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: frisbeegolfvaatteet

4.35/5

Perustuu 400 arvosteluun