Sisältöön

NNN-monot

NNN-monoissa kulkee pohjassa kaksi kapeaa uraa, jotka menevät kärjestä kantaan asti. NNN-monoissa on myös vain yksi kiinitysrauta, jonka takia se eroaa SNS-monosta. Tämä on samanlainen Prolink-monojen kanssa, tästä johtuen NNN onkin yhteensopiva Prolinkin kanssa. Muun muassa Fischer, Rossignol ja Alpina valmistavat NNN-monoja.

Ominaisuuksiltaan NNN- ja SNS-monoilla on vain pieniä eroja harrastajalle, jonka takia tärkeintä on valita monot, jotka istuvat hyvin omaan jalkaan ja tuntuvat mukavilta. Merkittävin ero on korkeus, sillä NNN-monoilla on lähempänä suksea kuin SNS-monoilla. Nämä ovat kuitenkin makuasioita ja asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa sinua valitsemaan juuri omalle taitotasolle ja mieltymyksille sopivat monot talveen. Jos olet jo kokeneempi hiihtäjä ja tiedät jo mitä tarvitset, on uudet varusteet helppo ja nopea tilata verkosta. Intersportilta löydät laajan valikoiman NNN-monoja kaiken tasoisille hiihtäjille.

Paljonko nnn monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat nnn monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 36 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat nnn monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro Prolink - perinteisen hiihtomonot, McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - perinteisen hiihtomonot ja Fischer Speedmax Skate WS - luisteluhiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: nnn monot

4.64/5

Perustuu 11 arvosteluun