Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Nnn monot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (43)
  43 / 43 tuotetta

  NNN-monot

  NNN-monoissa kulkee pohjassa kaksi kapeaa uraa, jotka menevät kärjestä kantaan asti. NNN-monoissa on myös vain yksi kiinitysrauta, jonka takia se eroaa SNS-monosta. Tämä on samanlainen Prolink-monojen kanssa, tästä johtuen NNN onkin yhteensopiva Prolinkin kanssa. Muun muassa Fischer, Rossignol ja Alpina valmistavat NNN-monoja.

  Ominaisuuksiltaan NNN- ja SNS-monoilla on vain pieniä eroja harrastajalle, jonka takia tärkeintä on valita monot, jotka istuvat hyvin omaan jalkaan ja tuntuvat mukavilta. Merkittävin ero on korkeus, sillä NNN-monoilla on lähempänä suksea kuin SNS-monoilla. Nämä ovat kuitenkin makuasioita ja asiantuntevat myyjämme osaavat auttaa sinua valitsemaan juuri omalle taitotasolle ja mieltymyksille sopivat monot talveen. Jos olet jo kokeneempi hiihtäjä ja tiedät jo mitä tarvitset, on uudet varusteet helppo ja nopea tilata verkosta. Intersportilta löydät laajan valikoiman NNN-monoja kaiken tasoisille hiihtäjille.

  Paljonko nnn monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat nnn monot -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 600.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 43 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat nnn monot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Rs8 Vitane Prolink - luisteluhiihtomonot, Fischer XJ Sprint - hiihtomonot - perinteisen hiihtomonot ja Salomon Rs 8x Prolink - luisteluhiihtomonot sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: nnn monot

  4.33/5

  Perustuu 6 arvosteluun