Sisältöön

Sns monot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sns monot
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet

  Antamillasi hakuehdoilla ei löytynyt yhtään tuotetta

  SNS monot

  SNS-monot erottaa muista monoista pohjassa menevän leveän uran avulla. On hyvä huomioida, että SNS-monot sopivat ainoastaan SNS-siteisiin, jonka takia SNS ei ole yhteensopiva Prolinkin tai NNN:n kanssa. Tätä standardia valmistavat Salomon ja Atomic.

  SNS-monot ovat ominaisuuksiltaan lähes samanlaisia muihin monoihin verrattuna, mutta SNS-monot ovat hieman korkeammat kuin esimerkiksi NNN ja lisäksi niissä on kaksi kiinnitysrautaa. SNS on myös vakaampi kuin Prolink, ja Prolink on myös lähempänä suksea. Näiden pienen eron takia harrastelijalle ei ole suurta merkitystä, että valitseeko SNS, NNN vai Prolinkin. Tällöin kannattaa keskittyä valitsemaan sellaiset monot, jotka tuntuvat omiin jalkoihin mukavilta ja istuvilta.

  Intersportilta löydät laajan valikoiman SNS-monoja kaiken tasoisille hiihtäjille. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään. Päivitä varusteesi talven sporttailuun lähimmässä Intersportin myymälässä tai ja tilaa kätevästi sekä nopeasti verkosta.

  Paljonko sns monot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Sns monot-kategorian tuotteet saat hintaan 99.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 379.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sns monot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon RC10 Nocturne Classic pilot - perinteisen hiihtomonot, Salomon Combi JR Pilot - luisteluhiihtomonot ja Salomon S/Race Skate Pro Pilot - luisteluhiihtomonot sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.