Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Prolink monot
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (40)
  40 / 40 tuotetta

  Prolink monot

  Prolink-järjestelmä on uusin markkinoilla ja se on samankaltainen NNN-järjestelmän kanssa. Prolink-monot tunnistaa pohjassa kulkevista kapeista urista. On hyvä huomioida, että Prolink-monot ovat yhteensopivat monien järjestelmien kanssa, muun muassa NNN-järjestelmän, mutta ei SNS-järjestelmän kanssa. Tämä tarkoittaa, että Prolink-siteet ovat yhteensopivia NNN-monojen kanssa, mutta ei SNS-monojen kanssa. Yleisiä Prolink-monojen valmistajia ovat Salomon ja Atomic.

  Eroavaisuuksien suhteen yksi merkittävä ero on se, että SNS on vakaampi kuin Prolink, mutta Prolink on lähempänä suksea. Tällaiset seikat kannattaa huomioida kun päivittää varusteita talvea varten, vaikka kyseisten ominaisuuksien miellyttävyys onkin makukysymys.

  Intersportilta löydät laajan valikoiman Prolink-monoja kaiken tasoisille hiihtäjille. Monoja ostaessa on hyvä muistaa valita sellaiset, jotka tuntuvat omaan jalkaan mukavimmilta ja istuvat hyvin. Tämä on tärkein ohje harrastelijalle. Aktiivisempi hiihtäjä voikin valita jo omien tottumuksien ja toiveiden pohjalta sopivimman. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään sinua löytämään tarvitsemasi. Osta tai tilaa helposti ja nopeasti verkosta tai lähimmästä Intersport myymälästä.

  Paljonko prolink monot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Prolink monot-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 749.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 48 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat prolink monot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat TECNOPRO XC Skate Prolink - luisteluhiihtomonot, Salomon RC8 nocturne prolink - perinteisen hiihtomonot ja Fischer Sprint XC JR - perinteisen hiihtomonot sekä suosituin merkki on TECNOPRO.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: prolink monot

  4.45/5

  Perustuu 11 arvosteluun