Sisältöön
Joulun parhaat lahjat Intersportista! Joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tutustu sporttiseen joululahjavalikoimaamme ja poimi joulun parhaat pehmeät ja kovat paketit pukinkonttiin! Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille ostoksille pidennetyn palautusajan 6.1.2024 saakka.

Katso lahjavinkit

Tilaa joululahjat verkkokaupasta viimeistään 18.12. niin varmistat sporttiset lahjat pukinkonttiin.

Lahjakortti – joulun liikuttava lahjaidea!

Lahjakortilla annat lahjansaajalle vapauden valita mieleisensä tuotteen valikoimastamme. Tilaa lahjakortti verkosta viimeistään 13.12, jotta lahjakortti ehtii jouluksi kuusen alle.

LahjakorttiProlink monot

Prolink-järjestelmä on uusin markkinoilla ja se on samankaltainen NNN-järjestelmän kanssa. Prolink-monot tunnistaa pohjassa kulkevista kapeista urista. On hyvä huomioida, että Prolink-monot ovat yhteensopivat monien järjestelmien kanssa, muun muassa NNN-järjestelmän, mutta ei SNS-järjestelmän kanssa. Tämä tarkoittaa, että Prolink-siteet ovat yhteensopivia NNN-monojen kanssa, mutta ei SNS-monojen kanssa. Yleisiä Prolink-monojen valmistajia ovat Salomon ja Atomic.

Eroavaisuuksien suhteen yksi merkittävä ero on se, että SNS on vakaampi kuin Prolink, mutta Prolink on lähempänä suksea. Tällaiset seikat kannattaa huomioida kun päivittää varusteita talvea varten, vaikka kyseisten ominaisuuksien miellyttävyys onkin makukysymys.

Intersportilta löydät laajan valikoiman Prolink-monoja kaiken tasoisille hiihtäjille. Monoja ostaessa on hyvä muistaa valita sellaiset, jotka tuntuvat omaan jalkaan mukavimmilta ja istuvat hyvin. Tämä on tärkein ohje harrastelijalle. Aktiivisempi hiihtäjä voikin valita jo omien tottumuksien ja toiveiden pohjalta sopivimman. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään sinua löytämään tarvitsemasi. Osta tai tilaa helposti ja nopeasti verkosta tai lähimmästä Intersport myymälästä.

Paljonko prolink monot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat prolink monot -kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 44 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat prolink monot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Active Pro Prolink - perinteisen hiihtomonot, McKINLEY Active Skate Prolink - luisteluhiihtomonot ja McKINLEY Active Pro Jr. Prolink - perinteisen hiihtomonot sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: prolink monot

4.5/5

Perustuu 8 arvosteluun