Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtotarvikkeet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Hiihtotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Lillsport Bootcover Thermo, Lillsport Bootcover ja Rex 739 suksipidike. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Lillsport.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Suksipidike, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 69.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat hiihtotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtotarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Lillsport Bootcover Thermo, Lillsport Bootcover ja Rex 739 suksipidike sekä suosituin merkki on Lillsport.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtotarvikkeet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun