Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Hiihtotarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Hiihtotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Hiihtotarvikkeet ja muut Hiihtovarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Hiihtotarvikkeet verkkokaupassamme ovat Atomic Skintec Universal Skin 250 mm, Start Pitoteippi Classic ja Vauhti Kiillotusliina 20m. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Atomic.

  Edullisin tuote kategoriassa on Vauhti Kiillotusliina 20m, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 35.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko hiihtotarvikkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Hiihtotarvikkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 35.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat hiihtotarvikkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Atomic Skintec Universal Skin 250 mm, Start Pitoteippi Classic ja Vauhti Kiillotusliina 20m sekä suosituin merkki on Atomic.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: hiihtotarvikkeet

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun