Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkohousut
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (45)
  45 / 45 tuotetta

  Jääkiekkohousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkohousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM HP Tacks AS-V PRO SR - jääkiekkohousut, CCM HP Jetspeed FT6 JR - jääkiekkohousut ja CCM HP Jetspeed FT6 SR - jääkiekkohousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX HP Yth jk-housu - jääkiekkohousut, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 219.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 45 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM HP Tacks AS-V PRO SR - jääkiekkohousut, CCM HP Jetspeed FT6 JR - jääkiekkohousut ja CCM HP Jetspeed FT6 SR - jääkiekkohousut sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: jääkiekkohousut

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun