Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetJääkiekkohousut

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkohousut
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (37)
  37 / 37 tuotetta

  Jääkiekkohousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkohousut ja muut Jääkiekko-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Jääkiekkohousut verkkokaupassamme ovat Bauer Vapor 2X HP Sr housut - jääkiekkohousut, Bauer Supreme 2S Sr jk-housu - jääkiekkohousut ja Bauer Supreme 2S Jr jk-housu - jääkiekkohousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX HP Yth jk-housu - jääkiekkohousut, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 189.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkohousut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Jääkiekkohousut-kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkohousut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Vapor 2X HP Sr housut - jääkiekkohousut, Bauer Supreme 2S Sr jk-housu - jääkiekkohousut ja Bauer Supreme 2S Jr jk-housu - jääkiekkohousut sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.