Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Jääkiekkohousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkohousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM HP Tacks AS-580 SR - jääkiekkohousut, CCM HP Next YT - jääkiekkohousut ja CCM HP Jetspeed FT6 JR - jääkiekkohousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM HP Next YT - jääkiekkohousut, jonka hinta on 45.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 219.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko jääkiekkohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 45.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM HP Tacks AS-580 SR - jääkiekkohousut, CCM HP Next YT - jääkiekkohousut ja CCM HP Jetspeed FT6 JR - jääkiekkohousut sekä suosituin merkki on CCM.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: jääkiekkohousut

5/5

Perustuu 1 arvosteluun