Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Jääkiekkohousut
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (41)
  41 / 41 tuotetta

  Jääkiekkohousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Jääkiekkohousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM HP Tacks AS-V PRO JR - jääkiekkohousut, CCM HP Tacks AS-V PRO SR - jääkiekkohousut ja Bauer Supreme 3s Int Housut - jääkiekkohousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer NSX HP Yth jk-housu - jääkiekkohousut, jonka hinta on 34.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 209.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko jääkiekkohousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet saat hintaan 34.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 209.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 41 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat jääkiekkohousut -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM HP Tacks AS-V PRO JR - jääkiekkohousut, CCM HP Tacks AS-V PRO SR - jääkiekkohousut ja Bauer Supreme 3s Int Housut - jääkiekkohousut sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.