Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Maalivahdin varusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (92)
  92 / 92 tuotetta

  Maalivahdin varusteet kategoriat

  Maalivahdin varusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Maalivahdin varusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Supreme M5 Pro Sr Goal Mv-maila., Bauer Vapor HyperLite rintapanssari SR ja Bauer Supreme M5 Pro Blocker Sr.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on Bauer GSX Mv-säärisuoja Yth, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 1849.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko maalivahdin varusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat maalivahdin varusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 1849.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 92 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat maalivahdin varusteet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Supreme M5 Pro Sr Goal Mv-maila., Bauer Vapor HyperLite rintapanssari SR ja Bauer Supreme M5 Pro Blocker Sr. sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: maalivahdin varusteet

  5/5

  Perustuu 1 arvosteluun