Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Visiirit ja ristikot

Visiirit ja ristikot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Visiirit ja ristikot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer Euro Pro Straight visiiri CE, Bauer Pro-Clip Straight visiiri med clear ja Bauer Hybrid Shield Visiiri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on Bauer Euro Pro Straight visiiri CE, jonka hinta on 47.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 49.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko visiirit ja ristikot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat visiirit ja ristikot -kategorian tuotteet saat hintaan 47.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat visiirit ja ristikot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Euro Pro Straight visiiri CE, Bauer Pro-Clip Straight visiiri med clear ja Bauer Hybrid Shield Visiiri sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: visiirit ja ristikot

5/5

Perustuu 1 arvosteluun