Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSETVisiirit ja ristikot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Visiirit ja ristikot
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (8)
  8 / 8 tuotetta

  Visiirit ja ristikot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Visiirit ja ristikot ja muut Jääkiekkokypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Visiirit ja ristikot verkkokaupassamme ovat Bauer Euro Pro Straight visiiri CE, Warrior Pro Cut visiirI ja Warrior Pro Straight visiiri. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM VR11 Short Cut visiiri, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko visiirit ja ristikot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Visiirit ja ristikot-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat visiirit ja ristikot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer Euro Pro Straight visiiri CE, Warrior Pro Cut visiirI ja Warrior Pro Straight visiiri sekä suosituin merkki on Bauer.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: visiirit ja ristikot

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun