Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Maastojuoksukengät

Maastojuoksu sopii juoksijoille, jotka nauttivat haastavammista maastoista sekä luonnonhelmassa liikkumisesta. Maastojuoksu on nimensä mukaan juoksua luonnon maastoissa, jotka voivat vaihdella aina kivikkoisista kallioista kosteisiin metsäpolkuihin. Koska luonnonpolut ovat kaupungin katuja rouheampia ja mutkaisempia, juoksu maastossa vaatii luonnollisesti omanlaisensa vaatteet ja jalkineet. Mikäli poikkeat poluille usein, kannattaa hankkia hyvät maastojuoksukengät, jotka tukevat nilkkaa ja kestävät kosteutta sekä ennen kaikkea pitävät hyvin liukkailla metsälenkeillä. Maastojuoksukengissä on kuvioitu pohja, joka parantaa niiden pitoa erilaisilla alustoilla. Lisäksi niissä on usein nauhoissa pikalukitus, joka helpottaa nauhojen kiinni pysymistä sekä niiden kiristystä.

Millaiset ovat parhaat maastojuoksukengät sinulle? Maastojuoksukengät valitaan kuten muutkin juoksukengät – oman jalan askelluksen ja muodon mukaan. Istuvuus on mukavan ja turvallisen juoksukokemuksen kannalta ehdottoman tärkeää. Mikäli kaipaat parempaa istuvuutta, kannattaa ehdottomasti tutusta myös pohjallisiin. Maastojuoksukenkiä ostaessa kannattaa arvioida myös oman juoksuharrastuksen laatua, säännöllisyyttä ja juostavia maastoja. Harjaantuneemmille ja kaikkein vaativimpiin maastoihin suuntavan polkujuoksijan on syytä hankkia jämäkämmät, pitävät ja säänkestävät maastojuoksukengät. Jos liikut pääasiassa tasaisilla pururadoilla ja metsäpoluilla ja liikut myös kaupunkiympäristössä, sinulle sopivat kevytrakenteisemmat, pehmeämmät ja joustavammat maastojuoksukengät.

Mistä löytyvät parhaat maastojuoksukengät? Intersportin suuresta juoksuvalikoimasta löydät kaikki parhaat maastojuoksukengät kokeneemmille poluilla juoksijoille ja aloittelijoille. Olivatpa mielessäsi naisten maastojuoksukengät tai miesten maastojuoksukengät, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Salomon-maastojuoksukengät, Merrell-maastojuoksukengät ja ASICS-maastojuoksukengät.  Tilaa maastojuoksukengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kun sopivat kengät ovat löytyneet, muista päivittää myös muu varustus poluille. Moni maastojuoksija käyttää polveen asti ulottuvia sukkia tai kompressiosäärystimiä, jotka suojaavat risuilta ja ulokkeilta. Myös hyvä juoksureppu sekä GPS-kello ovat oivallisia varusteita metsäpolulle.

Paljonko maastojuoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat maastojuoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 200.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 90 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat maastojuoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Fly Strike GTX W - naisten maastojuoksukengät, VJ VJ Spark Unisex - maastojuoksukengät ja Salomon Alphacross 4 Gtx W - naisten maastojuoksukengät sekä suosituin merkki on Merrell.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: maastojuoksukengät

4.47/5

Perustuu 137 arvosteluun