Sisältöön

Talvijuoksu kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Talvijuoksu-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka W Clifton 9 - naisten juoksukengät, Craft Core Gain Midlayer W - naisten pitkähihainen paita ja Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka.

Edullisin tuote kategoriassa on Craft Core Essence Thermal Hat - pipo, jonka hinta on 9.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 310.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko talvijuoksu -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat talvijuoksu -kategorian tuotteet saat hintaan 9.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 310.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 203 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat talvijuoksu -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Clifton 9 - naisten juoksukengät, Craft Core Gain Midlayer W - naisten pitkähihainen paita ja Hoka M Clifton 9 Wide - miesten juoksukengät sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: talvijuoksu

4.46/5

Perustuu 532 arvosteluun