Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Luistimet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (187)
  187 / 187 tuotetta

  Luistimet

  Jääurheilussa parasta on, että se tarjoaa mahtavia harrastusmahdollisuuksia moneen makuun! Pallopelien ja joukkuelajien ystävä valitsee lajikseen jääkiekon, ringetten tai kaukalopallon. Yksilölajeista pitävälle sopii sen sijaan perinteinen luistelu esimerkiksi taitoluistelun, pikaluistelun tai retkiluistelun muodossa. Harrastitpa jääurheilua missä muodossa tahansa, hyvät luistimet ovat tärkein varusteesi jäälle. Luistimet jaetaan pääsääntöisesti kahteen eri ryhmään: kaunoluistimiin ja jääkiekkoluistimiin. Muihin lajeihin, kuten esimerkiksi pika- ja matkaluisteluun löytyvät myös omanlaisensa mallit. Kussakin lajissa luistelutekniikka on erilainen, mikä näkyy myös luistinten muodossa ja ominaisuuksissa.

  Kaunoluistimet

  Kaunoluistimet on tarkoitettu taitoluistelun eri muotoihin, kuten muodostelmaluisteluun, jäätanssiin ja yksinluisteluun. Kaunoluistimet ovat muodoltaan sirot ja pelkistetyt. Kaunoluistinten terä on varusteltu kärkipiikeillä, joiden tarjoama pito mahdollistaa erilaiset hypyt, käännökset ja temput. Kaunoluistimia löytyy sekä naisille että miehille.

  Jääkiekkoluistimet

  Jääkiekkoluistimet, eli niin sanotut hokkarit, on tarkoitettu jääkiekkoon, ringetteen ja kaukalopalloon. Jääkiekkoluistimet ovat muodoltaan kaunoluistimia tukevammat, pehmustetummat ja jykevämmät. Jääkiekkoluistimilla ei ole tarkoitus temppuilla, joten niiden terä on suora ja tasainen. Jääkiekkoluistimista löytyy sekä naisten että miesten mallit.

  Lasten luistimet

  Lasten luistimet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja eri ikäisille harrastajille. Aivan pienimmille lapsille löytyvät kenkiin kiinnitettävät harjoitteluluistimet. Vanhemmille lapsille löytyvät juniorimalliset kaunoluistimet ja lasten hokkarit. Lasten luistimet muistuttavat aikuisten luistimia, mutta ne ovat yleensä varusteltu tukevammalla istuvuudella sekä kokosäädettävällä kiinnityksellä.

  Mistä parhaat luistimet? Intersportin suuresta valikoimasta löydät laadukkaat naisten luistimet, miesten luistimet ja lasten luistimet. Olipa mielessäsi sitten tyylikkäät kaunoluistimet tai huipputason hokkarit, meiltä löydät etsimäsi. Valikoimasta löydät kaikki parhaat merkit, kuten Bauer-luistimet, Teknopro-luistimet ja CCM-luistimet. Tilaa luistimet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Oikean mallin ja koon valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Jos jääurheilu on sinun juttusi, tutustu myös jääkiekon ja luistelun lajivalikoimiin.

  Paljonko luistimet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat luistimet -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 999.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 187 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat luistimet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Winter Club N Luistin - luistimet, Bauer Pro Skate Yth Luistimet Preshar ja Bauer Pro Skate Sr Luistimet Presharp sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: luistimet

  4.38/5

  Perustuu 8 arvosteluun