Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Jääkiekko

Intersportista löydät kattavan valikoiman jääkiekkovarusteita huippumerkeiltä niin junioreille kuin aikuisille. Tutustu ja löydä suosikkisi esimerkiksi Bauer- tai CCM -valikoimista.

Conor McDavid CCM:n jääkiekkovarusteiden kanssa.
Poimi tärpit jääkiekkovarusteiden valintaan ja huoltoon
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Jääkiekko kategoriat

Jääkiekko

Jääkiekko klassinen urheilulaji, jossa pääsee nauttimaan niin vauhdikkaista tilanteista, mahtavasta tiimihengestä kuin huipputehokkaasta treenistäkin. Jääkiekolla on kotimaassamme pitkät perinteet: laji on jo vuosisatojen ajan ollut huippusuosittu niin harrastusmuotona kuin kilpaurheilulajinakin. Mitä tulee lajin tuomiin fyysisiin hyötyihin, jääkiekko on todellinen superlaji. Jääkiekko on yksi vaativimmista urheilulajeista – sen aktiivinen harrastaminen kehittää tehokkaasti niin aerobista kuntoa kuin koko kehon lihaksistoa. Varsinkin alakropan lihakset voimistuvat pelatessa. Jääkiekko kehittää myös reaktionopeutta, koordinaatiokykyä sekä kehon kykyä tuottaa räjähtävää voimaa. Jääkiekon intensiiviset ja nopeat tilanteet eivät kuitenkaan vaadi vain fyysistä vahvuutta, vaan myös tehokasta ajatustyöskentelyä. Lajin harrastaminen harjaannuttaa siis myös pelisilmää.

Mitkä ovat tärkeimmät varusteet jääkiekkoon? Ennen jäälle astumista jokaiselta pelaajalta tulee löytyä ainakin hyvät luistimet ja jääkiekkomaila. Sekä luistimia että mailoja löytyy valtavasti erilaisia – tärkeintä on löytää omille mitoille sopivat ja omaa pelityyliä tukevat varusteet. Sekä mailan että luistinten valinnassa tulee myös huomioida harrastuksen säännöllisyys ja pelaajan taitotaso. Koska jääkiekko on kontaktilaji, jokainen kiekkoilija tarvitsee myös suojat, kypärän ja jääkiekkohanskat. Sekä suojien että kypärän valinnassa on äärimmäisen tärkeää huomioida oikea koko ja istuvuus. Suojaavuus sekä pelaajan liikkuvuus kärsivät, mikäli suojat tai kypärä ovat vääränkokoiset. Jääkiekkoilijan tärkeisiin varusteisiin kuuluvat myös polvisuojien päälle puettavat jääkiekkosukat sekä muut pelivaatteet, joiden alle tarvittavat suojat mahtuvat.

Mistä parhaat varusteet jääkiekkoon? Olipa mielessäsi uudet jääkiekkoluistimet tai jääkiekkoilijan suojat, meiltä löydät etsimäsi. Suuresta valikoimastamme löydät paljon erilaisia malleja ja kattavan kokovalikoiman niin junioreille kuin aikuisillekin pelaajille. Valikoimasta löytyvät kaikki kiekkoilun huippumerkit, kuten Bauer ja CCM. Tilaa jääkiekkovarusteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Kaupassa apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme, jotka auttavat löytämään juuri sinulle sopivimmat mallit sekä oikeat koot. Valikoiduista Intersport-kaupoista löydät myös varusteiden huoltopisteet sekä jääkiekkoluistinten skannauspisteet. Tervetuloa ostoksille!