Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Laukut ja reput kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laukut ja reput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Intersport Monolaukku, Burton Wheelie Gig Bag ja Nitro Tracker Wheelie board bag 165CM. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Intersport.

Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Monolaukku, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 195.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laukut ja reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laukut ja reput -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 195.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laukut ja reput -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Intersport Monolaukku, Burton Wheelie Gig Bag ja Nitro Tracker Wheelie board bag 165CM sekä suosituin merkki on Intersport.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laukut ja reput

4/5

Perustuu 1 arvosteluun