Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laukut ja reput
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Laukut ja reput kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laukut ja reput-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Nitro Tracker Wheelie board bag, The North Face Slackpack 2.0 ja Gregory Packs Targhee 26. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Nitro.

  Edullisin tuote kategoriassa on Intersport Monolaukku, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.00 € - 185.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laukut ja reput -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laukut ja reput -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 185.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laukut ja reput -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Nitro Tracker Wheelie board bag, The North Face Slackpack 2.0 ja Gregory Packs Targhee 26 sekä suosituin merkki on Nitro.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laukut ja reput

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun