Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Laskettelukypärät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelukypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Pulse Jr S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä, Bolle Atmos Pure - laskettelukypärä ja Salomon Kt Pioneer Visor - miesten laskettelukypärä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Grom Jr - nuorten laskettelukypärä, jonka hinta on 55.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 74.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelukypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 55.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Pulse Jr S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä, Bolle Atmos Pure - laskettelukypärä ja Salomon Kt Pioneer Visor - miesten laskettelukypärä sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelukypärät

4.44/5

Perustuu 9 arvosteluun