Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Laskettelukypärät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelukypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Pulse S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä, Salomon Husk - laskettelukypärä ja McKINLEY Pulse Jr S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Orka - nuorten laskettelukypärä, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 299.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko laskettelukypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 299.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Pulse S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä, Salomon Husk - laskettelukypärä ja McKINLEY Pulse Jr S2 Visiirikypärä - laskettelukypärä sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelukypärät

4.64/5

Perustuu 11 arvosteluun