Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelukypärät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (30)
  30 / 30 tuotetta

  Laskettelukypärät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Laskettelukypärät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Husk - laskettelukypärä, Atomic Revent+ X - laskettelukypärä ja Salomon Grom Jr - nuorten laskettelukypärä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

  Edullisin tuote kategoriassa on Salomon Grom Jr - nuorten laskettelukypärä, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 249.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko laskettelukypärät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 249.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 30 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelukypärät -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Husk - laskettelukypärä, Atomic Revent+ X - laskettelukypärä ja Salomon Grom Jr - nuorten laskettelukypärä sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelukypärät

  4.67/5

  Perustuu 6 arvosteluun