Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Padelkengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padelkengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance 796v3 M - padelkengät, New Balance 796v3 W - padelkengät ja Asics GEL-Resolution 9 Padel W - padelkengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

Edullisin tuote kategoriassa on Sof Sole Gel Heel cup - kenkäsuoja, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 14.90 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padelkengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padelkengät -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 42 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padelkengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance 796v3 M - padelkengät, New Balance 796v3 W - padelkengät ja Asics GEL-Resolution 9 Padel W - padelkengät sekä suosituin merkki on New Balance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padelkengät

4.46/5

Perustuu 13 arvosteluun