Sisältöön
Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksis... Katso kesän parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kesään huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset

Nopsa lasten pyörät -20% – myös tarjoushinnoista!

Nyt kaikki Nopsa lasten pyörät (12",16",20") -20% lisäalennuksella. Alennuksen saat Plussa-kortilla sekä koodilla: NOPSA20

Nopsa lasten pyörätPadellaukut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padellaukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi, Bullpadel Performance Laukku - mailakassi ja babolat RH Team Padel - laukku ja varustekassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Bullpadel Performance Laukku - mailakassi, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 109.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padellaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padellaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padellaukut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi, Bullpadel Performance Laukku - mailakassi ja babolat RH Team Padel - laukku ja varustekassi sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.