Sisältöön
-20% kaikista vaatteista Plussa-kortilla! Kaikki vaatteet -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa su 21.7. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi kesään sekä tulevaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSETPadellaukut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padellaukut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi, Wilson Tour 12 Pack - mailakassi ja Wilson Roland Garros Team 6 Pack - mailakassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 119.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padellaukut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padellaukut -kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 119.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padellaukut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Roland Garros Team 3 Pack - mailakassi, Wilson Tour 12 Pack - mailakassi ja Wilson Roland Garros Team 6 Pack - mailakassi sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padellaukut

5/5

Perustuu 1 arvosteluun