Sisältöön
Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 % Kesäale alkoi! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Padellaukut
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Padellaukut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Padellaukut ja muut Padel-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Padellaukut verkkokaupassamme ovat Bullpadel BPP-21005 Big Capacity - mailakassi, Wilson Padel Bag - mailakassi ja Wilson Tour 12 pack - mailakassi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bullpadel.

  Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Rak Pak Padel Bag - mailakassi, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 55.00 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko padellaukut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Padellaukut-kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat padellaukut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bullpadel BPP-21005 Big Capacity - mailakassi, Wilson Padel Bag - mailakassi ja Wilson Tour 12 pack - mailakassi sekä suosituin merkki on Bullpadel.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.