Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPadelpallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padelpallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Rush 100 Padelpallo, Dunlop Pro Padel - padelpallo ja Wilson Padel X3 Speed Ball - padelpallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Rush 100 Padelpallo, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 9.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padelpallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padelpallot -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padelpallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Rush 100 Padelpallo, Dunlop Pro Padel - padelpallo ja Wilson Padel X3 Speed Ball - padelpallo sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padelpallot

4/5

Perustuu 1 arvosteluun