Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Padelpallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padelpallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Tretorn Serie+ Padel Tour Padelpallo, Wilson Rush 100 Padelpallo ja Dunlop Pro Padel - padelpallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Tretorn.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Rush 100 Padelpallo, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.90 € - 9.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padelpallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padelpallot -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padelpallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Tretorn Serie+ Padel Tour Padelpallo, Wilson Rush 100 Padelpallo ja Dunlop Pro Padel - padelpallo sekä suosituin merkki on Tretorn.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padelpallot

4/5

Perustuu 1 arvosteluun