Sisältöön
Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosi... Katso viikkotarjoukset syksyyn! Löydä suosikkisi!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet ja varusteet syksyyn! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Padelpallot
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Padelpallot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Padelpallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Rush 100 Padelpallo, RS Padel Champions Choice - padelpallo ja Tretorn Serie+ Padel Tour Padelpallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

  Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Rush 100 Padelpallo, jonka hinta on 6.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 7.00 € - 9.95 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko padelpallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat padelpallot -kategorian tuotteet saat hintaan 6.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.95 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat padelpallot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Rush 100 Padelpallo, RS Padel Champions Choice - padelpallo ja Tretorn Serie+ Padel Tour Padelpallo sekä suosituin merkki on Wilson.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: padelpallot

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun