Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Padelvaatteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (49)
  49 / 49 tuotetta

  Padelvaatteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Padelvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Rush Energy Core Ss W - t-paita, Björn Borg Ace T-shirt M - t-paita ja Björn Borg Ace Skirt W - hame. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elastic Headbands 3 Pk - hiuspanta, jonka hinta on 18.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 89.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko padelvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat padelvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 49 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat padelvaatteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Rush Energy Core Ss W - t-paita, Björn Borg Ace T-shirt M - t-paita ja Björn Borg Ace Skirt W - hame sekä suosituin merkki on Under Armour.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: padelvaatteet

  4.35/5

  Perustuu 20 arvosteluun