Sisältöön

Padelvaatteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Padelvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Soxpro Grippisukka Ultra Light, Under Armour Tech Vent Short. - shortsit ja Röhnisch Kay Melange Sportsbra - urheiluliivit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Soxpro.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike DRI-FIT SWOOSH HEADBAND 2.0 - panta, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 23.00 € - 84.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko padelvaatteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat padelvaatteet -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 84.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 58 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat padelvaatteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Soxpro Grippisukka Ultra Light, Under Armour Tech Vent Short. - shortsit ja Röhnisch Kay Melange Sportsbra - urheiluliivit sekä suosituin merkki on Soxpro.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: padelvaatteet

4.39/5

Perustuu 28 arvosteluun