Sisältöön

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallokypärät
 • Kohderyhmä
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (1)
  1 / 1 tuotetta
  1 väri
  Karhu
  Pesiskypärä XS
  79.90 €

  Pesäpallokypärät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallokypärät ja muut Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pesäpallokypärät verkkokaupassamme ovat Karhu Pesiskypärä XS, Karhu Pesiskypärä S/M ja Karhu Pesiskypärä L/XL. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Pesiskypärä XS, jonka hinta on 79.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.90 € - 79.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallokypärät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pesäpallokypärät-kategorian tuotteet saat hintaan 79.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallokypärät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Pesiskypärä XS, Karhu Pesiskypärä S/M ja Karhu Pesiskypärä L/XL sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.