Sisältöön
Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -... Varaston tyhjennys alkoi! Tarjoukset jopa -50%!

Varaston tyhjennys alkoi!

Intersportissa alkoi valtava varaston tyhjennys!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää.Pesäpallomailat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallomailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Karhu Original Puumaila - pesäpallomaila, Karhu Goldhammer 90 - pesäpallomaila ja Karhu Karhu Ultima Light pesäpallomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Karhu Original Puumaila - pesäpallomaila, jonka hinta on 25.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.90 € - 289.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pesäpallomailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pesäpallomailat -kategorian tuotteet saat hintaan 25.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 289.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pesäpallomailat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Karhu Original Puumaila - pesäpallomaila, Karhu Goldhammer 90 - pesäpallomaila ja Karhu Karhu Ultima Light pesäpallomaila sekä suosituin merkki on Karhu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.