Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallomailat
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (20)
  20 / 20 tuotetta

  Pesäpallomailat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallomailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Code 85 - pesäpallomaila, Karhu Goldhammer 95 - pesäpallomaila ja Karhu Goldhammer 97 - pesäpallomaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Code 80 pesäpalloräpylä - pesäpallomaila, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 69.90 € - 279.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallomailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pesäpallomailat -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallomailat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Code 85 - pesäpallomaila, Karhu Goldhammer 95 - pesäpallomaila ja Karhu Goldhammer 97 - pesäpallomaila sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.