Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Pesäpallopiikkarit kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallopiikkarit-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Vertigo kapea - pesäpallopiikkarit, Karhu Vertigo regular - pesäpallopiikkarit ja Karhu KARHU VERTIGO PIIKKARI - pesäpallopiikkarit. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Vertigo kapea - pesäpallopiikkarit, jonka hinta on 129.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 129.00 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pesäpallopiikkarit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pesäpallopiikkarit -kategorian tuotteet saat hintaan 129.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pesäpallopiikkarit -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Vertigo kapea - pesäpallopiikkarit, Karhu Vertigo regular - pesäpallopiikkarit ja Karhu KARHU VERTIGO PIIKKARI - pesäpallopiikkarit sekä suosituin merkki on Karhu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.