Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPesäpalloräpylät

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpalloräpylät
 • Väri
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (10)
  10 / 10 tuotetta

  Pesäpalloräpylät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpalloräpylät ja muut Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pesäpalloräpylät verkkokaupassamme ovat Karhu Ultima 2.0 - räpylä, Karhu Optima - räpylä ja Karhu Flite 1.8 - räpylä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Code 80 räpylä, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 44.90 € - 189.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpalloräpylät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pesäpalloräpylät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpalloräpylät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Ultima 2.0 - räpylä, Karhu Optima - räpylä ja Karhu Flite 1.8 - räpylä sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pesäpalloräpylät

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun