Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Pesäpalloräpylät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpalloräpylät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Ultima räpylä, Karhu Code 80 pesäpalloräpylä ja Karhu Optima pesäpalloräpylä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Code 80 pesäpalloräpylä, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 179.00 € - 219.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pesäpalloräpylät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pesäpalloräpylät -kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 219.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pesäpalloräpylät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Ultima räpylä, Karhu Code 80 pesäpalloräpylä ja Karhu Optima pesäpalloräpylä sekä suosituin merkki on Karhu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.