Sisältöön

Pesäpallot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallot
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (5)
  5 / 5 tuotetta

  Pesäpallot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallot ja muut Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pesäpallot verkkokaupassamme ovat Karhu 501 Miesten virallinen pesäpallo, Karhu 509 Naisten Virallinen Pesäpallo ja Karhu 510 Virallinen Tenavapallo - pesäpallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu 510 Virallinen Tenavapallo - pesäpallo, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 21.90 € - 21.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pesäpallot-kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 21.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu 501 Miesten virallinen pesäpallo, Karhu 509 Naisten Virallinen Pesäpallo ja Karhu 510 Virallinen Tenavapallo - pesäpallo sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.