Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Pesäpallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Karhu Miesten virallinen pesäpallo, Karhu Naisten Virallinen Pesäpallo ja Karhu Virallinen Tenavapallo - pesäpallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Harrastuspesäpallo, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 17.90 € - 129.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pesäpallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pesäpallot -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 129.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pesäpallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Miesten virallinen pesäpallo, Karhu Naisten Virallinen Pesäpallo ja Karhu Virallinen Tenavapallo - pesäpallo sekä suosituin merkki on Karhu.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.