Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pesäpallotarvikkeet
 • Väri
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (2)
  2 / 2 tuotetta

  Pesäpallotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pesäpallotarvikkeet ja muut Pesäpallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Pesäpallotarvikkeet verkkokaupassamme ovat Karhu Performance pesis grip - tarvike, Karhu Performance grip musta - varaosa ja Karhu Over Grip - tarvike. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Karhu.

  Edullisin tuote kategoriassa on Karhu Over Grip - tarvike, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 14.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pesäpallotarvikkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pesäpallotarvikkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 14.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pesäpallotarvikkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Karhu Performance pesis grip - tarvike, Karhu Performance grip musta - varaosa ja Karhu Over Grip - tarvike sekä suosituin merkki on Karhu.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.