Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPöytätennis kategoriat

Pöytätennis kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pöytätennis-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä, Asics Blade FF W ja CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

Edullisin tuote kategoriassa on Dunlop Club Champ pöytätennispallo, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 170.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pöytätennis -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pöytätennis -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 170.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 21 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pöytätennis -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics ASICS Blade FF - Miesten sisäpelikenkä, Asics Blade FF W ja CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. sekä suosituin merkki on Asics.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pöytätennis

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun