Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Pöytätennis kategoriat

Pöytätennis kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pöytätennis-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat New Balance Accelerate 5 Inch Short W, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on New Balance.

Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pöytätennis -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pöytätennis -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pöytätennis -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat New Balance Accelerate 5 Inch Short W, CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä sekä suosituin merkki on New Balance.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pöytätennis

4.5/5

Perustuu 2 arvosteluun