Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pöytätennis
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (18)
  18 / 18 tuotetta

  Pöytätennis kategoriat

  Pöytätennis kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Pöytätennis-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä, Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Asics.

  Edullisin tuote kategoriassa on Biosteel Sports Drink 500ml, jonka hinta on 2.99 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko pöytätennis -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat pöytätennis -kategorian tuotteet saat hintaan 2.99 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pöytätennis -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - naisten sisäpelikenkä, Asics Gel-Beyond MT 6 - naisten sisäpelikengät ja Asics NETBURNER BALLISTIC FF 3 - miesten sisäpelikengät sekä suosituin merkki on Asics.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pöytätennis

  4.4/5

  Perustuu 5 arvosteluun