Sisältöön

Pingismailat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pingismailat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Dunlop Blackstorm pöytätennismaila - pingismaila, Dunlop Rage pöytätennismaila - pingismaila ja Dunlop Match pöytätennissetti - pingismaila. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Dunlop.

Edullisin tuote kategoriassa on Dunlop Rage pöytätennismaila - pingismaila, jonka hinta on 14.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pingismailat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pingismailat -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pingismailat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Dunlop Blackstorm pöytätennismaila - pingismaila, Dunlop Rage pöytätennismaila - pingismaila ja Dunlop Match pöytätennissetti - pingismaila sekä suosituin merkki on Dunlop.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.