Sisältöön

Pingispallot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Pingispallot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Dunlop Club Champ pöytätennispallo - pingispallo, Dunlop Fort Tournament pöytätennispallo - pingispallo ja Dunlop Nitro Glow pöytätennispallo - pingispallo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Dunlop.

Edullisin tuote kategoriassa on Dunlop Club Champ pöytätennispallo - pingispallo, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 5.90 € - 7.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko pingispallot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pingispallot -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 7.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 3 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pingispallot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Dunlop Club Champ pöytätennispallo - pingispallo, Dunlop Fort Tournament pöytätennispallo - pingispallo ja Dunlop Nitro Glow pöytätennispallo - pingispallo sekä suosituin merkki on Dunlop.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.