Sisältöön
Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjou... Vielä ehdit! Viheltäen Menee - katso tarjoukset!

Viheltäen menee on käynnissä!

Kevään kovimmat tarjoukset ovat tarjolla, kun Viheltäen menee valtaa Intersport-kaupat sekä verkon! Luvassa on huikeita diilejä joka päivä 9.–15.4.

Joka päivä uusia diilejä kauden ulkoiluun, vapaa-aikaan, treeniin ja juoksuun. Tutustu tarjoustuotteisiin jo ennakkoon ja viritä ostoslista valmiiksi – kohta viheltää!

KAIKKI TARJOUKSET

KATSO KUVASTOTARJOUKSETPyörän lukot

Pyörä on aina arvokas hankinta – sitä suojaamaan kannattaa ehdottomasti hankkia hyvä polkupyörän lukko. Yksikään lukko ei ole täysin murtumaton, mutta hyvällä ja laadukkaalla pyörän lukolla suojelet pyörääsi varmimmin nokkelimmiltakin pyörävarkailta. Korkealaatuinen pyörälukko on pieni hinta siitä, että voit huoletta pysäköidä polkupyöräsi niin kaupungin kaduille kuin työpaikan pihaankin. Hyvä on myös muistaa, että vaikka hankkisit arvokkaan ja kestävän polkupyörän lukon, siitä ei ole apua, ellet lukitse pyörää huolellisesti. Pyörä tulee aina lukita tukevasti kiinteään esineeseen, kuten tolppaan, kaiteeseen tai telineeseen. Pyörä kannattaa aina lukita rungosta – jos lukitset pyörän pelkästä etu- tai takarenkaasta, pyörävaras voi irrottaa renkaan ja viedä muun pyörän. Jos haluat pelata mahdollisimman varman päälle – käytä tuplalukitusta. Pyörän oman runkolukon lisäksi kannattaa siis hankkia myös toinen pyörän lukko.

Runkolukot

Pyörän runkoon on mahdollista asentaa myös runkolukko – se on kiinteästi asennettava lukko, jossa on sisäänvedettävä teräsrengas. Runkolukolla ei voi lukita pyörää pyörätelineeseen, mutta runkolukko on todella helppo käyttää ja lukita nopeasti.

Vaijerilukot

Pyörän lukkoja löytyy runsaasti erityyppisiä ja erilaatuisia. Saatavilla on esimerkiksi vaijerilukkoja, U-lukkoja, ketjulukkoja ja taitettavia lukkoja. Perinteinen vaijerilukko on helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto. Vaijerilukko on kuitenkin itsessään melko heiveröinen, joten sen lisäksi pyörästä tulisi löytyä myös kiinteä runkolukko.

U-lukot

U-lukko on metallirunkoinen, U-kirjaimen muotoinen lukko, jonka avulla pyörän voi kiinnittää tukevasti esimerkiksi kaiteeseen tai telineeseen.

Ketjulukot

Ketjulukko on sen sijaan pitkästä metalliketjusta tehty lukko, joka on yleensä päällystetty tekstiilillä tai muovilla pyörän pinnoitteen suojaamiseksi. Ketjulukolla pyörän voi kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa esineeseen. Taitettava lukko on moderni ja jykevää U-lukkoa kompaktimpi vaihtoehto. Taitettava polkupyörän lukko koostuu toisiinsa kiinnitetyistä linkuista, jotka on yhdistetty tukevaan lukko-osaan.

Paras polkupyörän lukko on korkealaatuinen ja kestävä

Suuresta pyörätarvikevalikoimastamme löydät laadukkaat ja turvalliset polkupyörän lukot. Etsitpä sitten perinteistä vaijerilukkoa, U-lukkoa, ketjulukkoa tai taitettavaa lukkoa polkupyörääsi, löydät meiltä parhaat vaihtoehdot. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi korkealaatuiset ja kestävät Abus-lukot. Kun etsit juuri sinun käyttötarpeeseesi ja pyörääsi sopivaa polkupyörän lukkoa, apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Jos pyöräily on suosikkiharrastuksesi, muista päivittää kuntoon myös muut tärkeät varusteet ja pyöräilyvaatteet. Tutustu myös muihin pyöräilyvarusteisiin, pyöräilytakkeihin, pyöräilyreppuihin, pyöräilylaseihin ja pyöräilykypäriin. Oikeilla vaatteilla ja varusteilla otat ilon irti pyöräilystä!

Paljonko pyörälukot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat pyörälukot -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 189.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 38 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat pyörälukot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Abus 55 cm vaijerilukko, Resolute 8-150 Vaijerilukko ja Abus SPIRAALIVAIJERILUKKO STAR 4508 sekä suosituin merkki on Abus.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: pyörälukot

5/5

Perustuu 2 arvosteluun