Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetPyörälukot

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Pyörälukot
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (22)
  22 / 22 tuotetta

  Polkupyörän lukko

  Pyörä on aina arvokas hankinta – sitä suojaamaan kannattaa ehdottomasti hankkia hyvä polkupyörän lukko. Yksikään lukko ei ole täysin murtumaton, mutta hyvällä ja laadukkaalla polkupyörän lukolla suojelet pyörääsi varmimmin nokkelimmiltakin pyörävarkailta. Korkealaatuinen pyörälukko on pieni hinta siitä, että voit huoletta pysäköidä polkupyöräsi niin kaupungin kaduille kuin työpaikan pihaankin. Hyvä on myös muistaa, että vaikka hankkisit arvokkaan ja kestävän polkupyörän lukon, siitä ei ole apua, ellet lukitse pyörää huolellisesti. Pyörä tulee aina lukita tukevasti kiinteään esineeseen, kuten tolppaan, kaiteeseen tai telineeseen. Pyörä kannattaa aina lukita rungosta – jos lukitset pyörän pelkästä etu- tai takarenkaasta, pyörävaras voi irrottaa renkaan ja viedä muun pyörän. Jos haluat pelata mahdollisimman varman päälle – käytä tuplalukitusta. Pyörän oman runkolukon lisäksi kannattaa siis hankkia myös toinen polkupyörän lukko.

  Pyörälukkoja löytyy runsaasti erityyppisiä ja erilaatuisia. Saatavilla on esimerkiksi vaijerilukkoja, U-lukkoja, ketjulukkoja ja taitettavia lukkoja. Perinteinen vaijerilukko on helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto. Vaijerilukko on kuitenkin itsessään melko heiveröinen, joten sen lisäksi pyörästä tulisi löytyä myös kiinteä runkolukko. U-lukko on metallirunkoinen, U-kirjaimen muotoinen lukko, jonka avulla pyörän voi kiinnittää tukevasti esimerkiksi kaiteeseen tai telineeseen. Ketjulukko on sen sijaan pitkästä metalliketjusta tehty lukko, joka on yleensä päällystetty tekstiilillä tai muovilla pyörän pinnoitteen suojaamiseksi. Ketjulukolla pyörän voi kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa esineeseen. Taitettava lukko on moderni ja jykevää U-lukkoa kompaktimpi vaihtoehto. Taitettava polkupyöränlukko koostuu toisiinsa kiinnitetyistä linkuista, jotka on yhdistetty tukevaan lukko-osaan.

  Suuresta pyörätarvikevalikoimastamme löydät laadukkaat ja turvalliset polkupyörän lukot. Etsitpä sitten perinteistä vaijerilukkoa, U-lukkoa, ketjulukkoa tai taitettavaa lukkoa polkupyörääsi, löydät meiltä parhaat vaihtoehdot. Kattavasta valikoimastamme löydät esimerkiksi korkealaatuiset ja kestävät Abus-lukot. Kun etsit juuri sinun käyttötarpeeseesi ja pyörääsi sopivaa polkupyörän lukkoa, apunasi ovat myös asiantuntevat myyjämme. Jos pyöräily on suosikkiharrastuksesi, muista päivittää kuntoon myös muut tärkeät varusteet ja pyöräilyvaatteet. Tutustu myös muihin pyöräilyvarusteisiin, pyöräilytakkeihin, pyöräilyreppuihin, pyöräilylaseihin ja pyöräilykypäriin. Oikeilla vaatteilla ja varusteilla otat ilon irti pyöräilystä!

  Paljonko pyörälukot maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Pyörälukot-kategorian tuotteet saat hintaan 3.80 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat pyörälukot?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Abus Ketjulukko 4804k/75, Abus Amparo 485 LH/SP ja Abus 55 cm vaijerilukko sekä suosituin merkki on Abus.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: pyörälukot

  4.67/5

  Perustuu 3 arvosteluun