Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Mittarit retkeilyyn kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Mittarit retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Suunto 9 Baro - rannesykemittari, Polar Grit X Pro Titan - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro - rannesykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Suunto.

Edullisin tuote kategoriassa on Polar Ranneke Grit X Fkm - mittariranneke, jonka hinta on 10.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 32.90 € - 799.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 799.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Suunto 9 Baro - rannesykemittari, Polar Grit X Pro Titan - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Suunto.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: mittarit retkeilyyn

4/5

Perustuu 1 arvosteluun