Sisältöön
Mid Season Sale jopa -50 % Mid Season Sale jopa -50 %

Merkkilöytöjä jopa -50 %

Intersportissa on nyt Mid Season Sale! Kaupat ja verkko ovat täynnä mahtavia merkkidiilejä kevään ja kesän ulkoiluun, juoksuun, treenihetkiin sekä muihin ajankohtaisiin lajeihin.

Tutustu huippumerkkien tarjouksiin ja nappaa parhaat sporttivaatteet ja -varusteet kauteen – alennukset ovat jopa -50 %.

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 26.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Mittarit retkeilyyn kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Mittarit retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar X2 Pro - rannesykemittari, Polar Grit X2 Pro Titan Lthr - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro - rannesykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

Edullisin tuote kategoriassa on Polar Grit X Pro - rannesykemittari, jonka hinta on 559.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 599.00 € - 869.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 559.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 869.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 5 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar X2 Pro - rannesykemittari, Polar Grit X2 Pro Titan Lthr - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.