Sisältöön
10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tar... 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.
Tilaa joulun parhaat lahjat Intersportista!

Tilaa joululahjat Intersportista! 10.11.2022 jälkeen tehtyihin tilauksiin tarjoamme joululahjoille pidennetyn palautusajan 7.1.2023 saakka.

 

TUTUSTU JOULULAHJAVINKKEIHIN • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Mittarit retkeilyyn
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (11)
  11 / 11 tuotetta

  Mittarit retkeilyyn kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Mittarit retkeilyyn-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Polar Grit X Pro - rannesykemittari, Suunto 7 Urheilu- ja älykello - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro Titan - rannesykemittari. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Polar.

  Edullisin tuote kategoriassa on Polar Ranneke Grit X Fkm - mittariranneke, jonka hinta on 10.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 32.90 € - 629.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet saat hintaan 10.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 629.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat mittarit retkeilyyn -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Polar Grit X Pro - rannesykemittari, Suunto 7 Urheilu- ja älykello - rannesykemittari ja Polar Grit X Pro Titan - rannesykemittari sekä suosituin merkki on Polar.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: mittarit retkeilyyn

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun