Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Asusteet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Under Armour Hiit Woven 8in Shorts., Soxpro Grippisukka Ultra Light ja Soxpro Grippisukka Classic. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Under Armour.

Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elastic Headbands 3 Pk, jonka hinta on 18.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 44.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko asusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat asusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 44.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat asusteet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Under Armour Hiit Woven 8in Shorts., Soxpro Grippisukka Ultra Light ja Soxpro Grippisukka Classic sekä suosituin merkki on Under Armour.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: asusteet

4.5/5

Perustuu 4 arvosteluun