Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Asusteet
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (9)
  9 / 9 tuotetta

  Asusteet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Asusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Swix PACE NTS SHORT SLEEVE W JUOKSUPAITA, Swix PACE NTS SHORT SLEEVE W JUOKSUPAITA ja Nike Elastic Headbands 3 Pk. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Swix.

  Edullisin tuote kategoriassa on Nike Elastic Headbands 3 Pk, jonka hinta on 18.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 24.90 € - 49.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko asusteet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat asusteet -kategorian tuotteet saat hintaan 18.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 49.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat asusteet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Swix PACE NTS SHORT SLEEVE W JUOKSUPAITA, Swix PACE NTS SHORT SLEEVE W JUOKSUPAITA ja Nike Elastic Headbands 3 Pk sekä suosituin merkki on Swix.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.