Sisältöön
Mid Season Sale Intersportissa! Mid Season Sale Intersportissa! Tarjoukset jopa -50 %
Mid Season Sale Intersportissa! 

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen ja kesään.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä – tarjoukset jopa -50 %.

  

KATSO TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sisäpelikengät
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (13)
  13 / 13 tuotetta

  Sisäpelikengät kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Sisäpelikengät ja muut Sulkapallo-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Sisäpelikengät verkkokaupassamme ovat adidas Forcebounce M - sisäpelikengät, adidas Ligra 7 W - sisäpelikengät ja adidas Adizero Fastcourt M - sisäpelikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

  Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Rebel IV Jr - sisäpelikengät, jonka hinta on 39.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 39.90 € - 150.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko sisäpelikengät maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Sisäpelikengät-kategorian tuotteet saat hintaan 39.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 150.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Forcebounce M - sisäpelikengät, adidas Ligra 7 W - sisäpelikengät ja adidas Adizero Fastcourt M - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sisäpelikengät

  4.6/5

  Perustuu 10 arvosteluun