Sisältöön
-25% etu vaatteesta ja jalkineparista Clubi... Nyt -25% yhdestä vaatteesta ja jalkineparista Clubilaisille!

Nyt kannattaa olla Clubilainen!

 
Hyödynnä 25% etu yhdestä vaatteesta ja jalkineparista, myös tarjoushinnoista. Edun saat koodilla: ALE25
 
 

Naiset Miehet Lapset Liity Clubiin

 

Etu on voimassa 14.6.2023 asti. Alennus ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin.

 

Verkkokaupassa saat edun kirjautumalla tai rekisteröitymällä Intersport Clubiin. Lunasta etu käyttöösi 11.6.2023 mennessä.Sisäpelikengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sisäpelikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Ligra 7 M - sisäpelikengät, adidas Adizero Fastcourt 2.0 W - sisäpelikengät ja adidas Ligra 7 W - sisäpelikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on Pro Touch Rebel Iv J - sisäpelikengät, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 70.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Ligra 7 M - sisäpelikengät, adidas Adizero Fastcourt 2.0 W - sisäpelikengät ja adidas Ligra 7 W - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sisäpelikengät

4.55/5

Perustuu 11 arvosteluun