Sisältöön
-30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista -30 % Lisäalennus Last Chance -tuotteista

-30 % lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt Clubilaisille 30 % lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen kirjautumalla tai rekisteröitymällä Clubiin ja syöttämällä koodin LC30. Etu on voimassa 17.6.2024 asti.

LAST CHANCE -TARJOUKSET

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 17.6. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.Sisäpelikengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sisäpelikengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat adidas Crazyflight Shoes M - sisäpelikengät, adidas Speedcourt Jr - sisäpelikengät ja adidas Court Team Bounce 2.0 M.. - sisäpelikengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on adidas.

Edullisin tuote kategoriassa on Asics GEL-BLAST 3 GS - sisäpelikengät, jonka hinta on 40.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 50.00 € - 160.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sisäpelikengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet saat hintaan 40.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 160.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 17 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sisäpelikengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat adidas Crazyflight Shoes M - sisäpelikengät, adidas Speedcourt Jr - sisäpelikengät ja adidas Court Team Bounce 2.0 M.. - sisäpelikengät sekä suosituin merkki on adidas.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sisäpelikengät

4.82/5

Perustuu 11 arvosteluun