Sisältöön
30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tu... 30% lisäalennus verkkokaupan Last Chance-tuotteista koodilla LC30
30% lisäalennus Last Chance-tuotteista koodilla LC30

 Tarjoamme nyt 30% lisäalennuksen jo valmiiksi edullisista verkkokaupan Last Chance-tuotteista*! Saat alennuksen koodilla LC30. Etu on voimassa 2.10. asti.

 

LAST CHANCE-TARJOUKSET

 

*Last Chance -tuotteet tunnistat LAST CHANCE -tunnuksesta tuotekortilla. Etu on voimassa vain verkkokaupassa 2.10. asti eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sulkapallotarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät ja muut Sulkapallotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Pro Overgrip Padel 3pk - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Mc David Urheiluteippi 3,8cm. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

  Edullisin tuote kategoriassa on Mc David Urheiluteippi 3,8cm, jonka hinta on 3.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 9.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 3.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Pro Overgrip Padel 3pk - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Mc David Urheiluteippi 3,8cm sekä suosituin merkki on Wilson.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sulkapallotarvikkeet

  3/5

  Perustuu 3 arvosteluun