Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Sulkapallotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Sulkapallotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Wilson Pro Performance Grip - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Wilson Pro Overgrip - grippi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Wilson.

Edullisin tuote kategoriassa on Wilson Pro Overgrip Padel 3pk - grippi, jonka hinta on 7.50 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 8.90 € - 9.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 7.50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Wilson Pro Performance Grip - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Wilson Pro Overgrip - grippi sekä suosituin merkki on Wilson.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: sulkapallotarvikkeet

3/5

Perustuu 3 arvosteluun