Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Sulkapallotarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (7)
  7 / 7 tuotetta

  Sulkapallotarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Sulkapallotarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Oxdog SUPERTECH OVERGRIP 2 PACK - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Wilson Pro Overgrip - grippi. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Oxdog.

  Edullisin tuote kategoriassa on Oxdog SUPERTECH OVERGRIP 2 PACK - grippi, jonka hinta on 5.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 8.90 € - 9.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 5.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 9.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat sulkapallotarvikkeet -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Oxdog SUPERTECH OVERGRIP 2 PACK - grippi, Yonex AC 102 Super Grip - grippi ja Wilson Pro Overgrip - grippi sekä suosituin merkki on Oxdog.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: sulkapallotarvikkeet

  3/5

  Perustuu 3 arvosteluun